VIDEO: Argentiinalle jälleen pettymys - Chile juhlii Copa American mestaruutta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Chile juhlii jälleen Copa American mestaruutta.

Viime vuotiseen tapaan Chile juhlii Copa American mestaruutta. Punapapaidat kaatoivat loppuottelussa suosikki Argentiinan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Varsinainen peliaika oli päättynyt maalittomaan tasapeliin.

Rangaistuspotkuilla Chilen laukojista onnistui neljä ja Argentiinalta kaksi. Argentiinan Lionel Messi ei vieläkään saanut sinivalkoisten vahvuudessa menestymistä, vaan ”Kirppu” missasi oman mahdollisuutensa rangaistuspotkukisassa ampumalla yli maalin.

Varsinaisella peliajalla maaleja ei siis nähty, mutta draamaa ei jäänyt puuttumaan. Kummaltakin joukkueelta ajettiin yksi pelaaja ulos ensimmäisellä jaksolla. Chilen Marcelo Diaz sai toisen keltaisensa 27. minuutilla ja varttia myöhemmin Argentiinan Marcos Rojo sai puolestaan suoran punaisen rumasta taklauksestaan.

Myös viime vuonna Copa American loppuottelu samojen joukkueiden kesken oli maaliton. Tuolloinkin Chile voitti mestaruuden rangaistuspotkujen päätteeksi. Viime vuonna lukemat kirjattiin 4–1 ja nyt siis 4–2.

”Meillä on koossa historiallinen ryhmä ja todistimme sen nyt”, Chilen Eduardo Vargas iloitsi ottelun päätteeksi.

Argentiina on pelannut arvoturnauksia läpi jo 23 vuoden ajan ilman ainuttakaan mestaruutta. Sinivalkoiset ovat Messin sanojen mukaan olleet liikenteessä parhaimmalla kokoonpanolla mitä hänen aikanaan on nähty.

Katso ottelun parhaat palat alta:

 

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: EM-kisoissa jättiyllätys lähellä – Ranska selvisi säikähdyksellä
VIDEO: Antoine Griezmann jatkosopimukseen Atletico Madridin kanssa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa