Tässä CHL:n pudotuspeliparit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 09/08/2015
Jaa tämä...

Suomalaisilla vahva edustus

CHL:n alkulohkot on nyt taputeltu, joten edessä odottaa kiivaat pudotuspelit. Ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparit arvottiin tänään, ja 32 parhaan joukkueen joukossa on peräti seitsemän suomalaisjoukkuetta. Ainoastaan KalPan tie päättyi jo alkulohkoon.

Vähintään yksi suomalaisjoukkue tippuu joukosta pois pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkeen, sillä JYP ja TPS arvottiin vastakkain. Pudotuspelien avauskierroksella ei nähdä vielä muita suomalaiskohtaamisia. Kaikilla muilla Liiga-joukkueilla on erinomaiset saumat edetä jatkoon, sillä kenellekään ei tullut ylitsepääsemätöntä vastustajaa.

Tässä parit ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle!

HV71-Ocelari Trinec

Linköping-Liberec

Adler Mannheim-Blues

HC Davos-HIFK

Zürich Lions-Sparta-Praha

Stavanger Oilers-Eisbären Berlin

Kärpät-Düsseldorf

Skellefteå-Kosice

Storhamar-Red Bull Salzburg

Frölunda-ERC Ingolstadt

TPS-JYP

Litvinov-Vienna Capitals

Red Bull München-Lukko

Tappara-Vitkovice Ostrava

Växjö Lakers-Djurgården

Luleå-Färjestad

chl-kaava

Mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen

TPS:n ja JYPin kohtaamisesta tekee entistä mielenkiintoisemman se fakta, että JYP-ikoni Eric Perrin siirtyi nimenomaan turkulaisten riveihin. TPS-paidassa viilettää myös JYPistä tuttu kolossimainen Jonne Virtanen. Odotettavissa onkin jopa kuuma ottelusarja, kun isoja hankintoja tehnyt TPS koittaa kammeta itsensä jatkoon jyväskyläläisten kustannuksella.

Pudotuspelit tahkotaan kaksiosaisena. Ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan 22.9. ja 6.10, joten myös Liiga-kausi on ehtinyt jo pyörähtää käyntiin ennen CHL:n pudostuspelejä. Lätkäfaneille tarjotaan nyt herkkua mahan täydeltä.

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

[interaction id=”55eed15b8f1e968801dcfd65″]

Lue myös:

Antti Raanta Kohu!

TPS pleijareihin?