VIDEO: Christian Fuchs päättää maajoukkue-uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Itävallan kapteeni keskittyy jatkossa vain seurapeleihin.

Itävallan jalkapallomaajoukkueen kapteeni Christian Fuchs on ilmoittanut, että hänen uransa maajoukkueessa on päättynyt. Ilmoitus tuli noin viikko siitä, kun Itävalta putosi jalkapallon EM-kisoista.

Itävalta kolmessa alkulohko-ottelussa kasaan vain yhden pisteen, kun he pelasivat tasan Portugalia astaan. Joukkue hävisi Unkarille avausottelussa. Viimeisessä pelissä punavalkoiset hävisivät niukasti Islantia vastaan.

– Se oli viimeinen otteluni. Kun katsotaan 10 vuotta, mitä olen pelannut joukkueessa, olen todella ylpeä, Fuchs totesi Facebookissa.

– EM-lopputurnaus ei ollut tyydyttävä. Kaikki olemme siitä samaa mieltä. Silti seikkailu Ranskassa oli todella erityinen minulle.

Fuchs edusti Itävaltaa 78 ottelun aikana onnistuen tosin maalinteossa vain kerran. Mies pääsi kuitenkin juhlimaan Valioliigan mestaruutta Leicesterin väreissä.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Unai Emery PSG:n uudeksi päävalmentajaksi
VIDEO: Dani Alves siirtyy Juventukseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa