Manchester City suunnittelemassa kovan luokan hankintaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/03/2015
Jaa tämä...

Englannin Valioliigassa sarjataulukon toisena oleva Manchester City on näyttämässä ovea nykyiselle päävalmentajalleen, Manuel Pellegrinille mikäli hänen alaisuudessaan taivaansiniset eivät onnistu voittamaan Valioliigaa tai Mestarien liigaa.

Tällä hetkellä Manchester Cityn uudeksi päävalmentajaksi ollaan viemässä Pep Guardiolaa. Hän toimii kuluvalla kaudella Bayern Munchenin käskijänä. Guardiola teki tammikuussa 2013 kolmivuotisen sopimuksen saksalaisjätin kanssa.

Guardian -lehden mukaan Guardiolalla on erimielisyyksiä Mattias Sammerin kanssa, joka toimii Bayern Munchenin urheilutoimenjohtajana.

On sanomattakin selvää, että Pellegrinin tilanne Manchester Cityssä alkaa olla tukala. Mikäli Chelsea voittaa oman rästiottelunsa, taivaansiniset jäävät Valioliigassa lontoolaisryhmästä jo kahdeksan pisteen päähän.

Mestarien liigassa taivaansiniset ovat enemmän tai vähemmän jo ulkona, sillä Barcelona viimeisteli joukkueiden avauskohtaamisessa kaksi vierasmaalia ja näin ollen Manchester Cityn olisi pystyttävä samaan Camp Noulla.

Seuran omistajat ovat todistaneet, että mikäli tuloksia ei synny, ovi käy nopeasti. Mark Hughesin että Roberto Mancinin kohtalot ovat hyviä esimerkkejä arabiomistajien heikosta kärsivällisyydestä.

Manchester City pelaa seuraavan ottelunsa huomenna Leicesteriä vastaan.

Lähde: Guardian

Twitter: @Veikkaussivut, Facebook: Veikkaussivut

Sinustako kerroinkunkku?

kerroinkunkku/