Manchester Cityn topparihankinta varmistunut! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/01/2018
Jaa tämä...

Iso hankinta puolustukseen

Sky Sportsin toimittaja Guillem Balague kertoi omalla Twitter-tilillään, että Manchester City on hankkinut riveihinsä Valencia-toppari Nicolas Otamendin. Balaguen mukaan 27-vuotias puolustaja on tehnyt manchesterilaisjoukkueen kanssa peräti viiden vuoden ja 45 miljoonan euron arvoisen jättisopimuksen.

Otamedin siirrosta Cityyn on puhuttu jo jonkin aikaa. Aiempien huhujen mukaan City olisi luvannut myös kaupan yhteydessä Eliaquim Mangalan lainaan Valenciaan. Balague kuitenkin vahvisti, että City ei ole lainaamassa pelaajiaan.

Manchester City on etsinyt jo pitkään sopivaa vahvistusta puolustukseensa. Joukkue on aloittanut Valioliigan erinomaisesti, ja nyt sen puolustus vahvistuu entisestään.

City on ollut kärkijoukkueista tähän mennessä vakuuttavin Valioliigassa, sillä joukkue on napannut kaksi puhdasta voittoa maalierolla 6-0. Edellisessä ottelussa mestarisuosikki Chelsea sai kokea manchesterilaisten kovan vireen, kun City nappasi komean 3-0-voiton.

Valioliiga on saatu vauhdilla käyntiin! Sarja jatkuu jälleen perjantaina mielenkiintoisella kuuden ottelun kierroksella. Tsekkaa jo nyt parhaat kertoimet Nordicbetilta!

Lue myös:
Seria A -seura haluaa Erik Lamelan!

Tässä ovat maailman kovatuloisimmat jalkapalloilijat – listalla yksi suuri yllätysnimi!