Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 15.11.2014 | Cavs pelaa hurlumheitä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Clevelandin edellinen ottelu Bostonissa päättyi peräti 122-121

Vihje lyhyesti

– LeBron Jamesin ja kumppaneiden Cleveland Cavaliers on nyt voittanut neljä ottelua ja hävinnyt kolme. Joukkueen peli on aikamoista avoimien ovien palloa. Boston Celticisä vastaan se viimeksi voitti lukemin 122-121. Celtics, joka ei ole häävi joukkue, teki kolmannella neljänneksellä peräti 42 pistettä. Joukkue toki tietää ongelmansa, ja aivan varmasti tilanne paranee pikku hiljaa. Puolustaminen on sekin kiinni joukkueen dynamiikasta ja ajoituksesta, ja tämä paranee ajan kanssa.

[ Yllättääkö Hawks? Kerroin 3.45. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– Atlanta on tällä kaudella ollut yksi NBA:n parhaista puolustusjoukkueista. Se on neljässä viimeisessä ottelussa antanut vastustajille noin 95 pistettä per ottelu. Hyvä puolustus antaa hyökkäykselle helppoja koreja, vastustajan pysäyttämisen jälkeen päästään juoksemaan nopeasti vastaan.

– Cavaliersin tähdet James, Irving ja Love ovat aiemmin onnistuneet usein hyvin Atlantaa vastaan. Jää nähtäväksi kuinka peli sujuu uudessa ryhmässä. Atlanta on tasainen joukkue hyökkäyspäässä. Edellisessä ottelussa Miamia vastaan kahdeksan atlantalaista teki vähintään kymmenen pistettä.

– Ottelun totals-raja on nostettu ylös lukemaan 207. Cleveland ei takuulla lepsuile kotikentällään niinkuin vaikka viimeksi Bostonissa, ja kun Atlantan vahvuus on puolustuspäässä, niin eiköhän totals-rajan alle mennä useammin kuin sen yli.

Vihje: alle 207 pistettä, kerroin 1,90 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Cleveland Cavaliersin hyökkäys alkaa pikku hiljaa olla iskussa, mutta puolustuspäässä joukkue on edelleen kehno. Eilen Cavs kohtasi Celticsin Bostonissa ja lopputulos oli 122-121. Celtics ei ole liigan kovimpia joukkueita, joten sen tekemä pistemäärä on aikalailla korkea. Celtics-ottelun kolmannella neljänneksellä Cavs antoi vastustajan tehdä peräti 42 pistettä. Kotiyleisö ei takuulla anna Cavsin lepsuilla samalla tavalla Atlantaa vastaan.

Atlanta on ollut liigan parhaita joukkueita puolustuspäässä, joten helpolla Cleveland ei tule kotiottelussaan pääsemään. Atlantan voittosuhde on 5-3 ja Cavsin on 4-3. Cleveland on tehnyt kolmessa peräkkäisessä voitto-ottelussaan nyt keskimäärin 116 pistettä per ottelu. Kauden alun neljässä ottelussa Cavs teki keskimäärin noin 96 pistettä per ottelu. Celtics-ottelu lopulta kääntyi Cavsille LeBron Jamesin johdolla. James teki ottelussa kauden parhaan pistemääränsä 41, näistä kymmenen tuli viimeisellä neljänneksellä. Kyrie Irving teki viimeisellä neljänneksellä 15 pistettä.

Viimeisessä kuudessä ottelussa Cleveland on antanut vastustajille keskimäärin yli 107 pistettä per ottelu.

”Me voisimme olla todella todella hyviä, jos puolustuspelaamisemme olisi jatkuvasti hyvää. Ennen kuin tähän pääsemme, voitamme näin kuten nyt Bostonissa”, Cavs-valmentaja David Blatt sanoi.

Atlanta on viimeisissä neljässä ottelussa antanut vastustajan tehdä noin 95 pistettä per ottelu. LeBron Jamesin edellinen joukkue Miami Heat teki Atlantaa vastaan vain 87 pistettä ennen ottelun viimeistä 4,5 minuuttia. Lopun vapariruljanssissa Heat sai lopulta kasaan 103 pistettä, Atlanta teki 114. Kahdeksan atlantalaista teki vähintään kymmenen pistettä ottelussa, Al Horford ja Paul Millsap kumpikin 19 pistettä. Hyvä puolustus auttaa hyökkäystä.

”Saimme hyvin pysäytettyä vastustajan, ja pääsimme juoksemaan vastahyökkäyksiä. Saimme muutaman helpon korin, koko homma alkoi ensimmäisellä jaksolla puolustuksen kautta”; Atlantan valmentaja Mike Budenholzer totesi.

Atlanta on viime aikoina dominoinut Clevelandia, mutta kyseessä oli tyystin eri Cavs kuin nykyään. LeBron James on urallaan 34-9 Hawksia vastaan. Ensimmäiset vuotensa Clevelandissa James pelasi Atlantaa vastaan voittaen 25 kertaa ja häviten vain viidesti. Kevin Love ja Kyrien Irving ovat myös usein onnistuneet Atlantan kaatamisessa. Viime kaudella Love teki vierasottelussa Atlantassa 43 pistettä ja otti 19 levyriä. Viime kaudella Irving teki kotikentällä Cavsin paidassa Hawksia vastaan 40 pistettä.

[ Vai voittaako Cleveland kotiyleisön edessä? Sille kerroin 1.32. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Kumpikin joukkue hakee putkelle alkua. Jos Cavs voittaa niin ne ovat kauden ensimmäiset kaksi perättäistä voitettua kotiottelua. Ja jos Hawks voittaa, niin sillä olisi kauden ensimmäinen kahden vierasvoiton putki.

 

Perustelut vihjeelle

Ottelun totals-raja on nostettu 207:än. Cavs on viime aikoina pelannut hurlumhei-korista, mutta ei se voi kotikentällä olla yhtä huoleton. Hawks taas puolustaa hyvin. Jos Cavs ottaa vähänkin tarkemmin puolustamisen ja pallosta huolehtimisen, niin Hawks ei pääse juoksemaan helppoja koreja. Totals-rajan alle mennään kyllä useammin kuin sen päälle.

Vihje: alle 207 pistettä, kerroin 1,90 Bet365

Veikkaussivut | Anssi