Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets 5.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Denver matkustaa Clevelandin vieraaksi.

Cleveland Cavaliers – Denver Nuggets, merkki 2, kerroin 1,57 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,55 | 1,57 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Cleveland Cavaliers sekä Denver Nuggets iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Cleveland Cavaliers on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Denver Nuggets löytyy vastakkaisesta konferenssista kuudennelta sijalta. Materiaaliltaan Denver Nuggets on joukkueista tietenkin huomattavasti laadukkaampi, mutta nyt se entisestään vain korostuu, sillä Denver Nuggets on kaiken kaikkiaan huikeassa pelivireessä. Tarkemmin sanottuna Denver Nuggets on seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa! Edellisellä kierroksella Denver suorastaan murskasi vieraissa Brooklyn Netsin 87-111 numeroin. T.Mozgov oli viimeksi Denverin paras pistemies vajalla parillakymmenellä pisteellään.

Denver Nuggets on joutunut pelaamaan viime aikoina paljon vierasotteluita putkeen, mutta se ei ole Denver Nuggetsin tahtia haitannut. Denver Nuggetsin alkukausi oli äärimmäisen vaikeaa aikaa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tilanne on täysin erilainen. Materiaaliltaan Denver Nuggets on kuitenkin sellainen, että tälläistä voittoputkea ei pidä vierasjoukkueen kohdalla ihmetellä. Eihän Denver Nuggetsin otteluohjelma ole viime aikoina ollut lainkaan pahimmasta mahdollisesta päästä, mutta sitä tosiasiaa se ei missään tapauksessa muuta tai poista, että pelillisesti sekä tuloksellisesti Denver Nuggets on nostanut selkeästi tekemisen tasoaan alkukauden otteluista. Nate Robinson on tekemässä tänään paluun Denverin kokoonpanoon ja itseasiassa muutenkin vierasjoukkueen sairaslista alkaa olla lähes tyhjä.

Cleveland Cavaliers voitti edellisellä kierroksella kotonaan hurjassa trillerissä Chicago Bullsin 97-93 numeroin, mutta alkukausi on silti ollut Cleveland Cavaliersille erittäin vaikeaa aikaa. Neljään edelliseen kotiotteluun Cleveland Cavaliers on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Normaalisti Cleveland Cavaliers tunnetaan suhteellisen hyvänä kotijoukkueena, mutta alkukauden aikana asiat eivät ole lainkaan menneet kotijoukkueen suunnittelemalla tavalla. Cleveland Cavaliersin kannalta hieno asia on se, että sairaslista on tyhjenemässä lähes täysin tähän otteluun, mutta silti uskoa löytyy huomattavasti enemmän Denver Nuggetsin tekemiseen. Denver Nuggets on ollut joukkueena Cleveland Cavaliersille erittäin vaikea vastustaja ja myös tällä kerralla lähdetään Denverin seuraavaa voittoa jahtaamaan – se olisi vierasjoukkueelle vaatimattomasti kahdeksas putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas