Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 30.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Vahvassa vireessä oleva Columbus hyökkää Pingviinien kimppuun.

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins, merkki 1, kerroin 2,95 Betsson
Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins ML, merkki 1, kerroin 2,15 Expekt

Betssonin kertoimet otteluun 2,95 | 3,85 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n erittäin mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Columbus Blue Jackets sekä vieraaksi saapuva Pittsburgh Penguins. Jollain tapaa tässä ottelussa tavallaan kohtaavat kaksi tämän hetken suurinta kohujoukkuetta. Columbus Blue Jackets on pelannut viime aikoina fantastisesti ja näin ollen kotijoukkue on alkanut tekemään itsensä uskottavaksi joukkueeksi. Edellisellä kierroksella New Jersey Devils kaatui vieraissa 1-2 maalein. Kolme edellistä ottelua ovat Columbus Blue Jacketsille tuottaneet yhtä monta voittoa ja varsinkin kotijoukkueen maalinteko on alkanut onnistumaan yhä paremmin ja paremmin. Tänään maalintekoa jälleen tarvitaan, sillä Pittsburgh Penguins lähtee tähän otteluun vieraissakin ennakkosuosikkina. Pittsburgh Penguins on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, mutta vierasjoukkueella on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Edes Pittsburgh Penguinsin tasoinen ryhmä ei loputtomiin voi kestää niin monen pelaajan loukkaantumisia.

Pittsburgh Penguins voitti edellisellä kierroksella Carolina Hurricanesin jatkojen päätteeksi 3-4 maalein, mutta toisaalta tavallaan vierasjoukkueella peli ei ole toiminut yhtä sulavasti kuin esimerkiksi muutama viikko sitten. Kahteen edelliseen otteluun Pittsburgh Penguinsilla ei ole voittoa varsinaiselta peliajalta. Ottawa Senatorshan murskasi Pittsburgh Penguinsin juuri ennen joulua vaatimattomasti 5-0 numeroin. Pittsburgh Penguinsin kannalta huono asia on myös se, että vierasjoukkue on joutunut pelaamaan viime aikoina paljon vierasotteluita. Se entisestä enemmän rasittaa ja rasittaa vierasjoukkueen valmiiksi kapeaa materiaalia. Pittsburgh Penguinsin loukkaantumisista keskusteltiin edellisessä kappaleessa ja tässä voidaankin luetella ne pelaajat, jotka edelleen ovat sivussa – Evgeni Malkin, Pascal Dupuis, Jayson Megna, Kris Letang, Paul Martin, Rob Scuderi, Tomas Vokoun, Andrew Ebbett sekä Beau Bennett. Siinähän riittää vierasjoukkueella tekemistä loukkaantumisten kanssa.

Columbus Blue Jackets on kaiken kaikkiaan erittäin epätasaisesti pelannut joukkue, mutta viime aikoina kotijoukkueen peliesitykset ovat menneet yhä tasaisempaan ja tasaisempaan suuntaan. Se lupaa Columbus Blue Jacketsille jatkoa ajatellen hyvää. Viisi edellistä kotiottelua Columbus Blue Jackets on pelannut niin, että vain yhdessä kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä. Pittsburgh Penguinsin vieraspeliesitykset ovat yhä enemmän ja enemmän ailahdelleet, joten sitä kautta Columbus Blue Jackets nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Columbus Blue Jacketsillahan on Pittsburgh Penguinsin tavoin loukkaantumisia, mutta kotijoukkueelta sivussa on huomattavasti vähemmän pelaajia. Columbus Blue Jacketsin sairaslistaa miehittävät tällä hetkellä lähinnä Marian Gaborik, Nathan Horton, Cody Bass, Jared Boll sekä Matt Calvert. Lähdetään rohkeasti kotivoitosta liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas