VIDEO: Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetskin - Kumpi kovempi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2015
Jaa tämä...

Kaksi supertähteä

Kun ajatellaan viime vuosia, NHL:ää ei voisi kuvitella ilman Sidney Crosbya ja Aleksandr Ovetškinia. Näiden kahden NHL:n supertähden kilpailu on kestänyt jo 10 vuotta, sillä molemmat aloittivat NHL-uransa samana iltana 5.10.2005.

Kahta huippupelaajaa on aina verrattu keskenään. Itseasiassa kilpailu alkoi jo ennen NHL:ää, sillä pelimiehet pelasivat vastakkain jo nuorten MM-kisoissa. Joukkueidensa parhaat pelaajat tulevat olemaan luonnollisesti jälleen valokeilassa, kun tuore NHL-kausi starttaa ensi yönä Suomen aikaa.

Lue myös Vedonlyöntiopas NHL:ään

Ikimuistoinen pudotuspelisarja kaudella 2008-09

Crosbyn ja Ovetškinin välinen kilpailu kulminoituu kauden 2008-09 itäisen konferenssin välieräsarjaan. Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin välinen sarja jää ikuisesti mieleen varsinkin ottelusarjan toisesta pelistä. Crosby ja Ovetškin molemmat iskivät ottelussa hattutempun ja jättivät kiekkofanit haukkomaan henkeään. Vastaavaa temppua ei oltu nähty 13 vuoteen – eikä olla muuten nähty tuon illan jälkeenkään.

Penguins vei ottelusarjan lopulta nimiinsä voitoin 4-3 ja joukkue rynni aina Stanley Cup-mestaruuteen asti. Tässä suhteessa Ovetškin on katkera Crosbylle, sillä venäläinen ei itse ole vielä nostellut Stanley Cup-pokaalia. Ovetškinia voidaan hyvällä syyllä sanoa nykypelaajista parhaaksi, joka ei ole koskaan voittanut NHL:n mestaruutta.

Kilpailu jatkuu

Ovetškin paukutteli viime kaudella Capitals-paidassa pudotuspelit mukaan lukien 95 ottelussa tehot 58+32=90. Crosbyn tehoiksi kirjattiin puolestaan Penguinsissa 82 ottelussa 30+58=88.

Molemmat pelimiehet pystyvät pelaamaan myös alkavalla kaudella piste per peli-tahdissa. Kumpi johdattaa joukkueensa pidemmälle? Se jää nähtäväksi!

NHL:n runkosarjan käynnistymisen kunniaksi Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä!

Hae riskitön veto täältä!

nhl-pro-nordicbet