Crusaders - Rosenborg | Eurooppa Liiga 5.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/05/2012
Jaa tämä...

Hakeeko norjalaisjätti selkeän voiton Pohjois-Irlannista?

Crusaders (+1) – Rosenborg, merkki 2, kerroin 
Crusaders – Rosenborg 1.puoliaika, merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigaa, karsinnat alkavat tänään. Omassa ottelussaan jatkopaikasta taistelevat Crusaders sekä Rosenborg. Vastakkain ovat siis onneton pohjois-irlantilaisjoukkue sekä norjalaisjätti. Tasoero on todella selkeä vierasjoukkueen eduksi, muu tulos, kuin Rosenborgin selkeä voitto jo vieraissakin, olisi yllätys.

Crusaders on tosiaan pohjois-irlantilainen joukkue. Crusadersilla kun ei ole oman maan pääsarja menossa, on joukkue joutunut pelaamaan harjoitusotteluita. Viimeisenä harjoitusotteluna Crusaders kaatoi Portadownin, joten todella vaikeaa vetää mitään johtopäätöksiä. Rosenborgin pelivireenkin on oltava ilman muuta kotijoukkuetta parempi. Norjan liiga on käynnissä!

Rosenborgilla puolutus on viime aikoina vuotanut, mutta maalinteossa joukkue on ollut erinomainen. Viimeiseen kolmeen otteluun Rosenborg on viimeistellyt peräti kymmenen maalia! Viime Norjan liigan ottelussa Rosenborg murskasi vieraissa Vikingin 1-4 maalein. Joukkueen hyökkäyksen tähti, Rade Prica viimeisteli kaksi osumaa.

Veikkaussivut | Tuomas