Crystal Palace - West Ham 3.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2013
Jaa tämä...

Onko West Ham tyly vieras sarjanousijalle?

Crystal Palace – West Ham, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,00 | 3,30 | 2,40

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Crystal Palace sekä vastaan asettuva West Ham. Tiedossa on todennäköisesti erittäin vähämaalinen kohtaaminen, mutta West Ham nousee pitkävedossa erinomaiseksi kohteeksi. Sarjataulukossa Crystal Palace on tällä hetkellä viimeisenä ja tulee myöskin viimeiseksi jäämään. Crystal Palacen materiaali on umpisurkeaa luokkaa eikä tätä menoa kotijoukkueen kaudesta ole jäämässä käteen yhtään mitään. Kaudestahan on pelaamatta vielä valtava määrä otteluita, mutta Crystal Palace on tähän mennessä viimeistellyt seitsemän maalia. Miten sillä tavalla voisi edes haaveilla voittamisesta? Ei millään tavalla.

West Ham on saalistanut tähän mennessä vain kolme voittoa, mutta vierasjoukkueella on täysin erilaista tekemisen meininkiä kuin Crystal Palacella. West Ham voitti edellisellä kierroksella Fulhamin suorastaan murskalukemin 3-0. West Hamin puolustus vuoti pahasti ennen Fulhamia vastaan käytyä ottelua, mutta tosissaan viime kierroksella kentällä nähtiin erittäin positiivinen West Ham. Materiaaliltaan West Ham on tästä kaksikosta tietenkin laadukkaampi, mutta siihen ei paljoa vaadita. West Hamilta sivussa ovat edelleen tärkeistä pelaajista Winston Reid sekä Razvan Rat, mutta toisaalta Crystal Palace kärsii myös lievistä kokoonpano-ongelmista. Crystal Palace on kaiken kaikkiaan edelliseen viiteen otteluun kaikki kilpailut mukaanlukien viimeistellyt yhden maalin. Melko huima suoritus.

Crystal Palacen kannattajat ovat todennäköisesti huomanneet sen faktan, että päivät kuluu, viikot kuluu ja sarjakierroksen luku vaihtuu, mutta maalinteko tökkii ja hyvin pahasti. Crystal Palace ei ole saanut kotonaan yhtään mitään aikaan ja se kertoo siitä, että kotijoukkue tulee tällä kaudella tippumaan hyvin suurella todennäköisyydellä takaisin minne kotijoukkue kuuluukin eli sarjaporrasta alemmaksi. Crystal Palace on täysin väärässä porukassa tällä hetkellä. West Ham ei ole erikoinen porukka sekään, mutta tästä kaksikosta selkeästi edellä. West Ham on kaikki kilpailut mukaanlukien viimeistellyt kolme maalia kahteen edelliseen vierasotteluun, joten maalinteon suhteen West Ham on täysin eri mittakaavassa Crystal Palacen kanssa. West Ham on syytä poimia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas