Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 27.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Palaako San Antonio takaisin voittojen pariin Dallasin vieraana?

Dallas Mavericks – San Antonio Spurs, merkki 2, kerroin 1,71 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,20 | 1,71 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, San Antonio Spurs matkustaa testaamaan Dallas Mavericksin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa Dallas Mavericks on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas San Antonio Spursin sijoitus samaisessa konferenssissa on kolmas. San Antonio Spurs hävisi edellisellä kierroksella Houston Rocketsille 98-111 numeroin, mutta muuten San Antonio Spursin vire on ollut enemmän kuin kohdallaan. San Antonio Spursin otteluohjelma on ollut viime aikoina erittäin vaikea, joten osittain sen takia viime aikoina myös muutamia tappioita on tullut. San Antonio Spurs on kuitenkin varsinkin vieraissa ollut loistava, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä vierasottelussaan San Antonio Spurs voitti Golden State Warriorsin 102-104 numeroin.

Dallas Mavericks on hieno joukkue yhdestä selkeästä syystä. Dallas Mavericksin otteluita on hienoa seurata, koska niissä sattuu ja tapahtuu. Missään tapauksessa Dallas Mavericks ei ole San Antonio Spursin tasoinen joukkue, mutta siitä huolimatta edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti Houston Rocketsin vieraissa 104-111 lukemin. Voittoa Houston Rocketsista voidaan pitää erinomaisena suorituksena, mutta vähintään yhtä vaikea kamppailu on tänään tiedossa. Dallas Mavericks tuleekin siispä joutumaan joka tapauksessa tässä ottelussa hurjaan testiin, sillä Dallas Mavericksilla on alla useita äärimmäisen kuluttavia otteluita. Kotijoukkueen materiaali on kuitenkin rajallinen, joten siinä mielessä tilanne sopii varmasti San Antonio Spursille. Dallas Mavericksilla on alla useampi vierasottelu putkeen, joten matkustelua on kotijoukkue joutunut melko paljon harrastamaan.

Dallas Mavericks sekä San Antonio Spurs lähtevät tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Loukkaantumisongelmia kummallakaan joukkueella näin ollen ei ole. Dallas Mavericksin ainoa poissaolija on Devin Harris, kun taas San Antonio Spursin riveistä sivussa on kenties vain Cory Joseph. On hyvinkin mahdollista, että hän palaa tänään vierasjoukkueen vahvuuteen. San Antonio Spurs lähtee täysin ansaitusti tähän otteluun vieraissakin ennakkosuosikkina. Dallas Mavericks on ollut San Antonio Spursille erittäin mukava vastustaja, sillä joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat menneet San Antonio Spursin eduksi. Kokonaisuutta ajatellen San Antonio Spurs on kuitenkin tästä kaksikosta sen verran paljon edellä, että vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Kaiken kaikkiaan San Antonio Spurs on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas