VIDEO: Dani Alves jättää Barcelonan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/02/2016
Jaa tämä...

Brasilian maajoukkuepuolustaja vaihtaa seuraa.

Jalkapallon Espanjan La Ligan päättyneellä kaudella voittanut Barcelona ilmoitti torstaina, että Dani Alves on kertonut seuralle lähdöstään. Hänen lähtönsä on katalonialaisseuralle suuri takaisku, sillä brasilialainen on pelannut Barcelonassa kahdeksan kauden ajan kuuluen joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin.

– Emme pidä siitä, että hän lähtee. Hänen käytöksensä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin on ollut niin esimerkillistä, ja nyt hän on päättänyt lähteä. Se on hänen päätöksensä ja me kunnioitamme sitä, Barcelonan tekninen johtaja Robert Fernandez kertoi.

Alves siirtyi Barcelonaan alunperin Sevillasta vuonna 2008. Brasilialainen ehti voittamaan katalonialaisseuran vahvuudessa Espanjan mestaruuden kuudesti ja Mestarien liigan kolmesti. Tällä hetkellähän Alves on parhaillaan Yhdysvalloissa, jossa hän edustaa Brasiliaa Copa Americassa, jossa ottelut käynnistyvät muutaman päivän päästä.

Huhut Alvesin ensi kauden seurasta käyvät jo kuumina. Katalonialaislehti Sportin mukaan brasilialainen on jo tehnyt sopimuksen Italian mestarin Juventuksen kanssa.

 

Torstaina jatketaan kansainvälisten harjoitusotteluiden merkeissä, kun huippukamppailussa Portugali matkustaa Englannin vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat mukana myös EM-kisoissa.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Ilkay Gundogan siirtymässä Valioliigan suurseuraan?