David Ferrer - Stanislas Wawrinka | Tennis 15.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Mielenkiintoinen Ferrerin ja Wawrinkan kohtaaminen Cincinnatissa.

David Ferrer – Stanislas Wawrinka, merkki 2, kerroin 
David Ferrer – Stanislas Wawrinka (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

 

Nordicbetille kaksi huipputarjousta!

Nordicbetin asiakkaat saavat valita kumman tarjouksen he haluavat 100% ensitalletuksen lisäksi!

1. Tee vähintään 20e ensitalletus ja lyö vetosi Valioliiga kohteeseen. Kaikkien veikkaajien kesken arvomme Manchester Unitedin kotipelipaidan 2012!

2. Tee vähintään 50e ensitalletus ja lyö vetosi La Liga kohteeseen. Kaikkien veikkaajien kesken arvomme Andres Iniestan pelipaidan nimmarilla (Barcelonan kotipelipaita).

Peliaika päättyy 31.8.

Tee tästä tunnukset Nordicbetille >>>

 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Cincinnatin toisen kierroksen ottelussa Espanjan David Ferrer saa vastaansa erittäin yllätysvalmiin Sveitsin Stanislas Wawrinkan. Kerroinasettelu on aivan liian jyrkästi espanjalaisen suuntaan, mikä tekee sveitsiläisen pelaamisesta erinomaisen valinnan! Wawrinka omaa erinomaisen rystylyönnin, mikä on ilman muuta yksi koko ATP-kiertueen parhaimmista. Sveitsiläisen heikkoudet löytyvät oikeastaan epätasaisuudesta, sillä Wawrinka on toki täysin yllätysvalmis, kuten esimerkiksi Olympialaisissa huomattiin, Iso-Britannian Andy Murray oli suurissa ongelmissa, mutta Wawrinka tarvitsee tasaisuutta ilman muuta peliinsä. David Ferreriä vastaan sveitsiläisellä on hyvät mahdollisuudet menestyä. Ferrerin peli perustuu vain varmuuteen, ei mihinkään muuhun, joten mikäli Wawrinkan vahvuus, eli rysty toimii hyvin, espanjalainen on suurissa ongelmissa!

Wawrinkalle on etua myös siinä, että sveitsiläinen on jo ehtinyt pelaamaan Cincinnatissa ensimmäisen kierroksen ottelunsa, kun taas espanjalainen pelaa vasta nyt ensimmäisen kerran. Espanjalainen ei ole ennen Cincinnatia pelannut lainkaan pitkään aikaan kovilla kentillä, joten varmasti tästä on etua sveitsiläiselle! Hienolla kertoimella sveitsiläistä on syytä lähteä pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas