Juan Martin Del Potro - Ivan Dodig 8.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2013
Jaa tämä...

Kuka pysäyttäisi argentiinalaisen nimeltä Juan Martin Del Potron?

Juan Martin Del Potro – Ivan Dodig (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,12 | 5,88 

ATP-tennistä Montrealista, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Argentiinan Juan Martin Del Potro sekä Kroatian Ivan Dodig. Juan Martin Del Potro voitti viime viikolla Washingtonin turnauksen ja lähtee myös tähän turnaukseen itseasiassa jopa yhtenä mestarisuosikkina! Juan Martin Del Potro pelasi Washingtonissa kaiken kaikkiaan mahtavan turnauksen, finaalissahan argentiinalainen nappasi 2-1 numeroin voiton John Isneriä vastaan. Juan Martin Del Potro palautti John Isnerin syöttöjä finaalissa aivan käsittämättömän vahvasti.

Ivan Dodig pelasi viime viikolla myös Washingtonissa, mutta kroatialaisen urakka päättyi jo toisella kierroksella. Ivan Dodig pelaa hyvin pitkälti syöttönsä varassa, sillä muutenhan Juan Martin Del Potro on tästä kaksikosta selkeästi edellä. Juan Martin Del Potro omaa pelottavat peruslyönnit ja esimerkiksi Tommy Haasillakaan ei ollut mitään eväitä niiden pysäyttämiseen tai estämiseen. 

Jos joku Juan Martin Del Potron pysäyttää, se on Novak Djokovic, Rafael Nadal tai Andy Murray. Muilla tuskin on asiaa argentiinalaisen pysäyttämiseen. On mahdotonta kuvitella, että Ivan Dodigistakaan olisi sellaisen yllätyksen tekemiseen. Juan Martin Del Potro tulee nappaamaan jatkopaikan suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas