Denver Broncos - Seattle Seahawks 3.2.2014 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Odotettu Super Bowl kruunaa urheiluviikonlopun.

Denver Broncos – Seattle Seahawks, merkki alle 47,5 pistettä, kerroin 1,91 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,10 | 1,77 PELAA TÄSTÄ

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Denver Broncos sekä Seattle Seahawks iskevät odotetussa Super Bowlissa yhteen. Ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla luonnollisesti suorana lähetyksenä. Nelonen Pron urheilukanavat ovat tänä viikonloppuna maksuttomasti katsottavissa, joten ensi yönä ei tarvitse miettiä, että mitä kanavaa olisi syytä seurata. Super Bowl on ehdottomasti maailman seuratuimpia urheilutapahtumia. Ottelu tullaan pelaamaan New Jerseyssä ja kyseessähän onkin ensimmäinen kerta, kun Super Bowl pelataan ulkoilmassa kylmän ilmaston alueella. Denver Broncos sekä Seattle Seahawks ovat ansainneet paikkansa Super Bowlissa, joten siinä mielessä tässä ottelussa kohtaavat kaksi täysin oikeaa joukkuetta. Denver Broncosin huikea hyökkäyspelaaminen tulee joutumaan mielenkiintoiseen testiin, sillä Seattle Seahawksin tasoista heittopuolustusta ei ole toisella joukkueella tässä liigassa.

Denver Broncosin heittohyökkäys on mahdollisesti jopa kaikkien aikojen parasta, joten jo osittain sen takia tästä kamppailusta on lupa odotella todella viihdyttävää sekä mielenkiintoista kohtaamista. Oman mausteensa Denver Broncosin heittohyökkäyspeliin tuo sekin tieto, että sää saattaa olla mahdollisesti todella hankala. Sääennusteiden mukaan sää saattaa näin ollen olla haastavaa luokkaa, joten siinä mielessä se vähentää suurella todennäköisyydellä tehtyjen pisteiden määrää. Denver Broncosin pelinrakentajana Peyton Manning luonnollisesti lukeutuu NFL:n suurimpien starojen listaan, mutta toisaalta kuinka jopa Manning pystyy löytämään aukkoja Seattle Seahawksin puolustuksesta? Seattle Seahawksille ollaan tehty todella pieniä pistemääriä ja se kertookin juuri siitä, että minkälaisen tehtävän eteen Denver Broncosin tähtipelinrakentaja tulee joutumaan. Tätä pahempaa heittopuolustusta ei voisikaan enään Denver Broncosilla olla vastassa.

Denver Broncos sekä Seattle Seahawks perustavat pelinsä eri asioihin eli siispä kertauksena Denver Broncos on tunnettu heidän hurjasta hyökkäyspelaamisestaan sekä puolestaan Seattle Seahawks on tunnettu heidän huikeasta puolustuspelaamisestaan. Periaatteessa Denver Broncosin sekä Seattle Seahawksin aikaisemmilla kohtaamisilla ei ole merkitystä, mutta edellisestä Denver Broncosin voitosta on reilusti aikaa. Eihän kukaan tietenkään tässä kohdassa tule historiaa miettimään, mutta tavallaan Seattle Seahawksin organisaatiossa varmasti tiedostetaan se fakta, että Denver Broncos on ollut juuri heille aikaisemmilla kerroilla melko sopiva vastustaja. Lähtökohtaisesti pienet asiat tulevat ratkaisemaan tänäkin vuonna Super Bowlin kohtalon. Kaiken kaikkiaan vetokupongille on syytä lähteä tarjoamaan alle 47,5 pistettä sisältävän kohteen, sillä suurella todennäköisyydellä vaadittu raja ei tule rikki menemään. Huikeaan jännitysnäytelmään ennakkosuosikkia on käytännössä mahdotonta lähteä etsimään, mutta toisaalta vedonlyöntimielessä sellaista ei edes tarvitsekaan lähteä metsästämään.

Veikkaussivut | Tuomas