Detroit Red Wings - Florida Panthers 27.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/01/2018
Jaa tämä...

Nappaako Detroit arvokkaat pisteet Panttereiden isäntänä?

Detroit Red Wings – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 2,05 Nordicbet
Detroit Red Wings – Florida Panthers ML, merkki 1, kerroin 1,65 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,05 | 3,70 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Detroit Red Wings sekä Florida Panthers iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa eli suomeksi sanottuna kotijoukkueen sijoitus on kahdeksas. Florida Panthersin kausi meni piloille jo kauan sitten, joten vierasjoukkue löytyy itäisestä konferenssista sijalta viisitoista. Detroit Red Wings on kärsinyt viime aikoina lukuisista loukkaantumisista, mutta kotijoukkueen sairaslistahan on lyhentynyt tätä ottelua ajatellen merkittävästi. Vielä hetki sitten Detroit Red Wingsin sairaslistalla oli toistakymmentä pelaajaa, mutta lähtökohdat ovatkin tätä ottelua ajatellen paremmat. Detroit Red Wings on pelannut neljä edellistä ottelua kotonaan, joten matkustelua Punaisten ei ole tarvinnut harrastaa. Se onkin varmasti sopinut Detroit Red Wingsille enemmän kuin hyvin, sillä loukkaantumisten kanssa matkustelu ei tee lainkaan hyvää.

Florida Panthers on edellisestä kolmesta ottelustaan saalistanut kaksi voittoa, mutta kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen pelaamisesta paistaa ajoittain jonkinlainen välinpitämättömyys. Florida Panthers on jatkuvasti pelannut todella epätasaisesti eikä monen hyvän ottelun pelaaminen putkeen ole vierasjoukkueelle ollut lainkaan mahdollista. Periaatteessa Florida Panthersin motivaatiokaan ei taida olla enään parasta mahdollista luokkaa, mutta toisaalta on syytä toivoa, että minkäänlaisiin sikailuihin vierasjoukkueen pelaajat eivät ala ryhtymään. Runkosarjaa on luonnollisesti edelleen reilusti jäljellä, mutta onhan Florida Panthersin tilanne täysin mahdoton. Florida Panthersin puolustus on kokonaisuutta ajatellen ollut todella virheherkkää porukkaa. Itseasiassahan itäisessä konferenssissa vain muutama joukkue on päästänyt enemmän maaleja kuin vierasjoukkue.

Florida Panthers on juuri tälläisessä tilanteessa yllätysvalmis joukkue, mutta on täysin mahdotonta lähteä sanomaan, että millä asenteella vierasjoukkue on edes liikenteessä! Florida Panthersin kannalta karmea uutinen on se, että Aleksander Barkov on suurella todennäköisyydellä sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Jokainen on varmasti huomannut, että Florida Panthersilla ratkaisuvoimaa ei ole liikoja löytynyt, joten siinä mielessä Aleksander Barkovin loukkaantuminen on vierasjoukkueelle valtava takaisku jatkoakin ajatellen. Detroit Red Wings on edellisestä viidestä ottelustaan jäänyt kokonaan pisteittä vain yhden kerran, joten luottoa kotijoukkueeseen löytyy. Detroit Red Wings taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista, joten tätä ottelua voidaan pitää kotijoukkueen kannalta erittäin merkittävänä, vaikka otteluita on tulevaisuudessakin luonnollisesti tiedossa. Kaiken kaikkiaan Detroit Red Wings on selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas