Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers 13.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Venyykö Detroit kotivoittoon Flyersista?

Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,92 | 4,00 | 3,35 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Detroit Red Wings saa vastaansa Philadelphia Flyersin. Detoit Red Wings on tähän mennessä pelannut neljä ottelua ja kerännyt niistä neljä pistettä. Philadelphia Flyersin tilanne on vieläkin synkempi, sillä vierasjoukkue on pelannut ottelun Detroit Red Wingsiä enemmän ja pistetili on lihonut vain kahden pisteen verran. Philadelphia Flyers antoi potkut hetki sitten Peter Laviolettelle, sillä alkukausi on sujunut äärimmäisen heikoissa merkeissä. Philadelphia Flyersin suurin ongelma on ollut maalinteko, sillä kuusi tehtyä maalia viiteen otteluun on yksinkertaisesti liian vähän. Viimeksi Philadelphia Flyers onnistui maalinteossa kerran 1-2 numeroin päättyneessä ottelussa Phoenix Coyoesia vastaan.

Jos ei ole kulkenut Philadelphia Flyersilla, samaa voidaan sanoa Detroit Red Wingsin tilanteesta. Detroit Red Wings on kahteen viime otteluun viimeistellyt vain kolme maalia. Viimeksi Phoenix oli myös Detroit Red Wingsille liikaa 2-4 maalein päättyneessä kamppailussa. Detroit Red Wings itseasiassa on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan, edellinen voitto kirjattiin Punaisille vierasottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Myös tuossa ottelussa Detroit Red Wingsillä oli selkeitä maalinteko-ongelmia, mutta aivan ottelun lopussa silloinen vierasjoukkue venyi ensin tasapeliin ja lopulta voittoon asti.

Detroit Red Wingsin sekä Philadelphia Flyersin aikaisemmissa kohtaamisissa on usein sattunut ja tapahtunut, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että tiedossa olisi vähämaalinen kohtaaminen. Maalinteko tuntuisi olevan hyvin vaikeaa niin Detroitille kuin myös vierasjoukkueelle. Philadelphia on voittanut kolmesta joukkueiden viime kohtaamisesta kaksi, mutta sillä on tässä kohdassa tuskin suurempaa merkitystä, sillä vierasjoukkue ei ole jättänyt itsestään hyvää kuvaa vielä millään tavalla.

Veikkaussivut | Tuomas