Detroit - Pittsburgh 21.3.2014 | Kauden toinen kohtaaminen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Löytääkö Red Wings keinot Pittsburghin kaatamiseen?

Vihje lyhyesti

Detroit Red Wings lähtee kierroksen kamppailuun itäisen konferenssin sijalta 10. Vierailija Pittsburgh Penguins on samassa konferenssissa toisena. Tämä on joukkueiden toinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa Penguins oli parempi lukemin 4-1. Pittsburgh on loistavissa asetelmissa, mutta Detroitille jokainen ottelu on nyt elintärkeä. Se on pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta ja joukkueen on löydettävä hyvä vire runkosarjan loppuun.

Molemmilla joukkueilla on viisi voittoa kymmenestä viime ottelusta ja molemmista leireistä löytyy vielä parantamisen varaa. Detroitilla on ollut kauden aikana käsittämättömän huono tuuri loukkaantumisten kanssa ja tilanne ei näytä helpottuvan millään. Myös Pittsburghilla on loukkaantumisia, mutta vierailijat saavat silti jalkeille kotijoukkuetta vahvemman kokoonpanon. Detroitin peli on tällä kaudella tökkinyt nimenomaan kotijäällä. Pittsburgh on hyvä vierasjoukkue ja se pystyy lähtemään tähän otteluun rennommin kuin kotijoukkue, joka tarvitsee kipeästi pisteitä. Pittsburgh saa peliin hyvä kertoimen ja sillä on kaikki saumat voittaa loukkaantumisten runtelema Detroit.

Vihje: Pittsburgh, kerroin 2.27 NordicBet

 

 

Perustelut vihjeelle

Red Wings käy tiukkaa taistelua pudotuspelipaikasta. Joukkueella on hirveä määrä nimimiehiä sairastuvalla, mutta silti Detroit pystyy pisteistä taistelemaan. Viime kierroksella joukkue nappasi elintärkeän voiton Torontosta ja nyt haaste on vielä astetta kovempi, kun vastaan luistelee Pittsburgh. Detroit on pelannut tällä kaudella paremmin vieraissa kuin kotonaan ja nyt voitto pitäisi onnistua ottamaan myös kotiyleisön edessä. Red Wingsillä on edessään kiireiset päivät, sillä se pelaa peräti neljä peliä kuuteen päivään. Nämä neljä peliä näyttävät hyvin vahvasti pystyykö joukkue tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Joukkueen sairastuvalta löytyy tällä hetkellä muun muassa Jonathan Ericsson, Pavel Datsyuk, Henrik Zetterberg, Stephen Weiss sekä Justin Abdelkader.

Pittsburghin peli ei ole viime aikoina kulkenut totuttuun tapaan. Joukkue hävisi kaksi ottelua peräkkäin Flyersille, mutta viime kierroksella joukkue palasi voittokantaan kaatamalla Dallasin peräti 5-1. Chris Kunitz palasi joukkueen vahvuuteen ja tämä näkyi heti tulostaululla. Voitto Dallasista auttoi varmasti joukkuetta nollaamaan Flyersille hävityt pelit ja tänään Detroit tulee joutumaan ahtaalle. Crosbyn johtama ykköskenttä on loistavassa vireessä ja kentällinen vastasi viime pelissä joukkueen neljästä osumasta. Vierailijoiden kokoonpanosta ovat sivussa Beau Bennett, Chris Conner, Pascal Dupuis, Kris Letang, Paul Martin sekä maalivahti Tomas Vokoun.

Kotijoukkueella on ottelussa kaikki paineet, sillä se tarvitsee pisteitä kamppailussa pudotuspelipaikasta. Detroitin loukkaantumissuma ei ainakaan helpota joukkueen vaikeaa tilannetta. Detroit on pelannut huonosti kotonaan ja sillä ei tule olemaan helppoa Pittsburghia vastaan, joka on vahva vierasjoukkue. Penguins on kaatanut Detroitin jo kerran tällä kaudella ja toinen voitto on nyt lähellä.

Vihje: Pittsburgh, kerroin 2.27 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti