Dinamo Minsk - Traktor 28.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Traktor täyttä pistepottia läntisen konferenssin jumbojoukkueen kustannuksella?

Dinamo Minsk – Traktor, merkki 2, kerroin
Dinamo Minsk – Traktor ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,65 | 3,90 | 2,25

 

 

Läntisen konferenssin viimeisenä oleva Dinamo Minsk isännöi jääkiekon KHL:n ottelussa vieraaksi saapuvaa Traktoria. Itäisessä konferenssissa Traktor on tällä hetkellä seitsemäntenä. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki Dinamo Minskin kotiedusta huolimatta. Dinamo Minsk on kylläkin tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että edelliset seitsemän ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vain kaksi voittoa. Dinamo Minskille maalinteko on ollut viime aikoina äärimmäisen vaikeaa, vaikka tosissaan putkeen ovatkin kaatuneet niin Magnitogorsk kuin myös Neftekhimik.

Traktor on tällä hetkellä vieraskiertueella ja nyt vieraskiertue jatkuu Minskiin. Traktor voitti edellisellä kierroksella Spartak Moskovan 3-5 maalein. A.Popov oli viimeksi vierasjoukkueen paras pistemies maalilla sekä kahdella syöttöpisteellä. Kaiken kaikkiaan vieraskiertue on ollut Traktorille erittäin hyvä, sillä kolme vierasottelua ovat tuottaneet tähän mennessä kaksi voittoa. Lisäksi muutenkin Traktor on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa. Materiaaliltaanhan Traktor on selkeästi tästä kaksikosta laadukkaampi, joten sitä ei ole syytä pitää yllätyksenä, että vierasjoukkue on pystynyt kulkemaan etenkin viime aikoina voitosta voittoon.

Traktorin maalintekotehokkuudesta kertoo jotain se, että kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on viimeistellyt peräti kahdeksan maalia! Tällä hetkellä Traktorin maalintekotehokkuus on uskomattoman hienoa seurattavaa. Mielenkiintoista on myös se, että joukkueena Traktor on ollut juuri Dinamo Minskille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta jokainen voitto on mennyt Traktorin nimiin. Dinamo Minsk on saanut muutaman edellisen kierroksen aikana lisää happea tekemiseensä, mutta lähtökohtaisesti Traktor nostetaan silti vetokupongille mukaan. Vieraskiertueella jalat varmasti pikkuhiljaa alkavat painamaan, mutta normaalilla peliesityksellä tänään Traktor tulee juhlimaan täyttä pistepottia.

Veikkaussivut | Tuomas