VIDEO: Dirk Nowitzki ja Zaza-rankkari

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Saksalainen koripallo jättiläinen ja NBA-tähti Dirk Nowitzki otti keskiviikkona osaa vuosittaiseen jalkapallohyväntekeväisyys otteluun Saksassa. Miehen tekniikka rangaistuslaukauspilkulla ei ole ihan yhtä hyvin hallussa kuin vapaaheittoviivalla, kuten alla oleva video todistaa.

Nowitzkin edustaman NBA-seura Dallas Mavericks on julkaissut omalla Twitter-tilillään huikean videon jossa 38 – vuotias koripallotähti lähtee itse varmasti toimittamaan palloa maaliin pilkulta. Miehen vauhti muistattaa kuitenkin kiusallisen paljon Italian maajoukkueen Simone Zazan sipsutusta rangaistuslaukauskilpailussa Saksaa vastaan Euro 2016 pudotuspeleissä. Miehen potkun jälkeisestä hymystä päätellen, 213cm pitkän Nowitzkin olikin varmasti vain tarkoitus ilahduttaa katsomossa olleita maamiehiään ja lytätä Zazaa maanrakoon vielä kerran. Ilmeisesti Nowitzin steppaukset myös vakuuttivat Mavericksin seurajohdon, koska vain muutama tunti videon julkaisun jälkeen heidän Twitter-tilillään julkaistiin seuran ja pelaajan tehneen jatkosopimuksen…

Ottelussa kohtasivat siis Nowitzki All Star ja Nationale Piloti, joka koostui useista kilpakuljettajista. Kentällä viilettivät muun muassa Sebastian Vettel ja Felipe Massa. Iceman Kimi Räikkösestä ei kuitenkaan todistettavasti nähty juoksemassa pallon perässä.

Lue myös:

SUOMALAISLUPAUS EI PÄÄSE VIELÄ DEBYTOIMAAN NHL:SSÄ

VIDEO: TÄSSÄ TODISTE MIKSI TWISTER PITÄÄ SAADA OLYMPIALAJIKSI

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa