Novak Djokovic - Richard Gasquet 10.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/09/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Richard Gasquet jättiyllätyksen Montrealissa?

Novak Djokovic – Richard Gasquet, merkki yli 20,5 peliä, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,12 | 5,75 

ATP-tennistä Montrealista, illan kolmannessa puolivälierässä yhteen iskevät Serbian Novak Djokovic sekä Ranskan Richard Gasquet. Ottelun voittaja tulee etenemään jo neljän parhaan joukkoon. Novak Djokovic pelasi edellisellä kierroksella jossain määrin jopa heikosti, sillä Denis Istominia vastaan serbialainen joutui viihtymään kentällä täydet kolme erää! Novak Djokovic voitti ottelun 2-6, 6-4, 6-4, joten serbialainen ei missään tapauksessa pelannut omalla normaalilla tasollaan. Se lupaa hyvää tähän otteluun Richard Gasquetille, sillä ranskalainen omaa hurjan aseen ja se on yhden käden rysty. Richard Gasquetin turnaus päättyi Wimbledonissa jo kolmannella kierroksella, mutta nyt kovilla kentillä ranskalainen on tullut vain menestymään. Richard Gasquetin yhden käden rysty on mahdollisesti laadukkain koko ATP-tasolla.

Richard Gasquet voi lähteä otteluun täysin ilman mitään odotuksia tai paineita, sillä kaikki odottavat vain sitä, että Novak Djokovic tulee nappaamaan voiton suoraan kahdessa erässä! Novak Djokovic lähtee tietenkin tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta kysymysmerkkejä serbialainen jätti itsestään edellisestä ottelusta. Väsymyksestä se tuskin ainakaan johtui, olihan se vasta toinen ottelu serbialaiselle tässä turnauksessa.

Richard Gasquet pystyy yksittäisessä ottelussa haastamaan Novak Djokovicin, kunhan ottelun alku sujuu hyvin. On aivan äärimmäisen merkittävää, että Richard Gasquet onnistuu ensimmäisessä sekä toisessa omassa syöttövuorossaan, sillä mikäli näin tapahtuu, ranskalainen voi tehdä kentällä aivan mitä tahansa. Erittäin hieno sekä mielenkiintoinen kohtaaminen tiedossa!

Veikkaussivut | Tuomas