Novak Djokovic - Richard Gasquet 9.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Novak Djokovic selvää jälkeä Ranskan ykköspelaajasta?

Novak Djokovic – Richard Gasquet (+5,5 peliä), merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,05 | 9,00

 

 

Serbian Novak Djokovic kohtaa illan myöhäisottelussa Ranskan Richard Gasuetin. Tänään pelataan ATP-tenniksen kauden päätösturnauksen viimeiset lohko-ottelut. Tänään selviävät lopullisesti ne pelaajat, jotka etenevät huomenna pelattaviin välieriin. Novak Djokovic sekä Richard Gasquet kohtaa nyt sinänsä merkityksettömässä ottelussa, sillä Novak Djokovic tulee varmasti etenemään lohkosta jatkoon, kun taas Richard Gasquet tulee lähtemään tämän ottelun jälkeen ansaitulle lomalle. Richard Gasquet on pelannut erittäin hyvän kauden, mutta päätösturnauksessa ranskalaisella ei ole ollut oikeastaan mahdollisuuksia menestymiseen. Richard Gasquet on tähän mennessä hävinnyt molemmat ottelunsa, kun taas Novak Djokovic on voittanut omat ottelunsa.

Kausi on ollut niin Novak Djokovicille kuin Richard Gasquetille erittäin pitkä, mutta Novak Djokovic on siitä huolimatta pystynyt tässä turnauksessa pelaamaan erittäin hyvällä tasolla. Novak Djokovicille oli käydä edellisessä ottelussa hassusti Juan Martin Del Potroa vastaan, sillä ottelun päätöserän alussa Juan Martin Del Potrolla oli kaksi murtopalloa Novak Djokovicin syötössä siirtyä murrolla johtoon, mutta kuitenkin silti Novak Djokovic osoitti sen, että minkä takia serbialainen on ollut pitkään ATP-listan kärkipaikalla. Novak Djokovic voitti viime viikolla Pariisin Masters -tason turnauksessa ja itseasiassa Novak Djokovic on suurin suosikki voittamaan myös kauden päätösturnauksen.

Richard Gasquet ei valitettavasti omaa mitään sellaista mihin Novak Djokovicilla ei olisi antaa kunnollista vastausta, vaikka Richard Gasquetin yhden käden rysty onkin hienoa seurattavaa. Richard Gasquet on tässä turnauksessa yksinkertaisesti ollut liian hurjassa porukassa, sillä ranskalainen ei tule valitettavasti voittamaan tässä turnauksessa ainuttakaan ottelua. Novak Djokovicille on oikeastaan täysin sama, että tuleeko nyt voitto vai tappio, mutta toisaalta Novak Djokovic on edelleen kiinni siinä palkintopotissa, jonka se pelaaja saa häviämättä tässä turnauksessa otteluakaan. Se varmasti motivoi Novak Djokovicia myös tänään nappaamaan voiton suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas