Novak Djokovic - Marcel Granollers 3.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2013
Jaa tämä...

Murskaako maailmanlistan ykkönen espanjalaisvastustajansa?

Novak Djokovic – Marcel Granollers (+10,5 peliä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,01 | 25,00 

 

 

New Yorkissa pelataan tämän kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus ja tänään tiedossa on miesten neljännen kierroksen otteluita. Suomen aikaa illalla Serbian Novak Djokovic saa vastaansa Espanjan Marcel Granollersin. Heti alkuun voidaan todeta se, että onnellakin on ollut osansa siinä, että Marcel Granollers on vielä mukana turnauksessa tässä vaiheessa. Marcel Granollers on pelannut kolme ottelua ja voittanut jokaisen ottelun viisieräisen taistelun jälkeen. Marcel Granollers on joutunut pelaamaan tässä turnauksessa jo käsittämättömästi viisitoista erää, kun taas puolestaan Novak Djokovic on voittanut jokaisen vastustajansa suoraan kolmessa erässä.

Novak Djokovic on tällä hetkellä Rafael Nadalin kanssa suurimmat mestarisuosikit, sillä Juan Martin Del Potro sekä Roger Federer ovat jo tippuneet turnauksesta ulos. Tietenkään missään tapauksessa ei pidä unohtaa myöskään Andy Murrayta tai jopa Tomas Berdychiä. Joka tapauksessa Marcel Granollersilla ei ole mitään sellaista asetta, jolla voisi horjuttaa maailmanlistan ykkösnimeä. Novak Djokovic oli epätasainen varsinkin Benjamin Beckeriä vastaan, mutta muutenhan serbialainen on ollut vakuuttava. Edellisellä kierroksella Novak Djokovic murskasi täydellisesti portugalilaisen Joao Souzan.

Novak Djokovicille tämä turnaus on äärimmäisen tärkeä, sillä kuitenkaan Torontossa tai Cincinnatissa Novak Djokovic ei mestaruutta onnistunut viemään. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että Novak Djokovic on äärimmäisen hyvässä pelivireessä. On todella vaikeaa kuvitella, että tässä otteluparissa kävisi samalla tavalla kuin Suomen aikaa viime yönä Roger Federerin sekä Tommy Robredon kohtaamisessa.

Veikkaussivut | Tuomas