Novak Djokovic - Denis Istomin 9.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2013
Jaa tämä...

Denis Istomin pahimman mahdollisen haasten eteen.

Novak Djokovic – Denis Istomin, merkki alle 18 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,02 | 11,50 

ATP-tennistä Montrealista, Serbian Novak Djokovic saa vastaansa Uzbekistanin Denis Istominin. Ottelun voittajahan tulee etenemään jo kahdeksan parhaan joukkoon. Lähtökohtaisesti Novak Djokovic tulee latomaan taululle rumat lukemat, sillä todennäköisesti kukaan ei usko Denis Istomin mahdollisuuksiin edes yhden erän voiton suhteen. Denis Istomin on tähän asti pelannut hyvän turnauksen, mutta tähän otteluun se tulee myös päättymään.

Novak Djokovic lähtee kauden viimeiseen US Openiin kenties suurimpana mestariehdokkaana ja myös nyt Montrealissa serbialaisella on vain ja ainoastaan mestaruus mielessä! Novak Djokovic on joutunut pelaamaan tähän mennessä vain yhden ottelun, joten sekin kertoo siitä, että serbialainen on saanut hyvin levättyä tähän otteluun. Denis Istominhan on pelannut jo kaksi kohtalaisen tasaista ottelua.

Novak Djokovicin peruspeli on sillä tasolla, että yksinkertaisesti Denis Istominilla ei ole mitään sellaista millä voisi Novak Djokovicia haastaa! Novak Djokovic tulee ehdottomasti voittamaan ottelun suoraan kahdessa erässä ja nyt kysymys onkin vain siitä, että kuinka rumat lukemat serbialainen latoo taululle. Novak Djokovic tuskin haluaa viettää kentällä ylimääräistä aikaa, jotta valmistautuminen olisi välierään kunnossa. Siellä vastustajan taso on jo kovempaa luokkaa.

Veikkaussivut | Tuomas