Novak Djokovic - Rafael Nadal 9.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Unelmafinaali päättää New Yorkissa pelattavan US Openin.

Novak Djokovic – Rafael Nadal, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,38 | 1,62 

 

 

New Yorkissa pelattava kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus huipentuu miesten finaaliin Serbian Novak Djokovicin sekä espanjalaisen Rafael Nadalin välillä. Naisten finaalissa pelasivat vastakkain turnauksessa ensimmäiseksi sekä toiseksi sijoitetut pelaajat ja asia on samalla tavalla myös miesten finaalissa. Novak Djokovic voitti välierässä Stanislas Wawrinkan vasta viiden erän taistelun jälkeen, kun taas Rafael Nadal murskasi Richard Gasquetin kolmessa erässä. Novak Djokovic oli jollain tapaa poissaoleva Stanislas Wawrinkaa vastaan etenkin ajoittain, mutta Novak Djokovicin peruslyöntipeli sekä puolustuspeli oli niin hurjaa luokkaa, että siltikin serbialainen selviytyi ottelusta voittajana.

Lähtökohtaisesti tiedossa on erittäin mielenkiintoinen finaali jo ihan sen takia, että Novak Djokovic sekä Rafael Nadal ovat kohdanneet kovilla kentillä erittäin vähän! Rafael Nadal voitti Montrealissa Novak Djokovicin 1-2 numeroin, mutta muutenhan Novak Djokovic sekä Rafael Nadal ovat pelanneet vastakkain lähinnä massalla. Tietenkin massalla Rafael Nadal on ollut paremmassa vireessä, mutta nyt jo alustan takia lähtökohdat muuttuvat entistä tasaisimmiksi.

Kovien kenttien otteluista Novak Djokovicilla on ollut selkeä yliote Rafael Nadaliin, sillä viidestä viime kohtaamisesta Novak Djokovicilla on alla peräti neljä voittoa. Osasta otteluista on tietenkin jo aikaa vuosi tai kaksikin, mutta se kertoo joka tapauksessa siitä, että tällä alustalla Novak Djokovicia ei pysty pitämään ottelussa altavastaajan roolissa. Novak Djokovic on kuitenkin pelannut mahtavan turnauksen, ainoastaan edellisellä kierroksella serbialaisella oli yllättävän suuria ongelmia.

Veikkaussivut | Tuomas