Dopingista kärynnyt ruotsalaishyökkääjä tulossa MM-kisoihin? | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2014
Jaa tämä...

Olympialaisissa kärynneellä Nicklas Bäckströmillä on mahdollisuus vahvistaa Tre Kronoria tulevissa MM-kisoissa.

Sotshin olympialaisissa kärynneen Nicklas Bäckströmin kausi loppuu NHL:ssä jo runkosarjaan. Tähtisentterin edustaman Washington Capitalsin kohtalo varmistui viime yön NHL-kierroksella, kun Detroit Red Wings ja Columbus Blue Jackets karkasivat sarjataulukossa tavoittamattomiin pistelukemiin.

Bäckströmin jäi kiinni pseudoefedriinin liiallisesta käytöstä ja kansainvälinen olympiakomitea rankaisia häntä vain yhden ottelun pelikiellolla. Ruotsalaishyökkääjä kärsi pelikiellon olympiafinaalin aikana. Mies sai kuitenkin pitää Ruotsin saavuttaman olympiahopean.

Bäcktrömillä ei olekaan nyt mitään estettä osallistua keväällä Minksissä järjestettäviin MM-kisoihin. Expressen-lehti kyselikin jo ruotsalaistaiturin halukkuutta MM-reissuun, mutta 26-vuotias hyökkääjä oli vielä vaitonainen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Haluan pelata nämä pelit ensin loppuun. Katsotaan sitten, Bäckström kommentoi.

Ruotsin päävalmentajalla Pär Mårtsilla oli kuitenkin toinen ääni kellossa. Tre Kronoriin onkin tyrkyllä myös Bäckströmin joukkuetoveri Marcus Johansson.

– Emme ole vielä päässeet kysymään [halukkuudesta lähteä MM-kisoihin], mutta käsitykseni mukaan ”Bäckis” ja Marcus tulevat mielellään mukaan, Mårts kertoi Aftonbladetille.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut