Graeme Dott - Marco Fu 25.3.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Dott sekä Fu avaavat mielenkiintoisella kohtaamisella snookerin Kiinan avoimet.

Graeme Dott – Marco Fu, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,83 | 1,83

Snookerin China Openia ja sen ensimmäistä pelipäivää. Erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Graeme Dott kohtaa Marco Fun. Lähtökohdat otteluun ovat vähintäänkin jännittävät. Otteluhan ja samalla koko turnaus on erittäin tärkeä molemmille pelaajille. Ihan pian on alkamassa maailmanmestaruusturnaus, joten nyt olisi saatava hyvä tulos tästä turnauksesta. Graeme Dott oli viimeksi PTC-turnauksen finaalin ensimmäisellä kierroksella todella huono, joten Dott varmasti on nyt hakemassa menestystä tosissaan. Dottin turnaus tosiaan viimeksi PTC-finaalissa meni täysin metsään.

Marco Fu pelasi viikolla Mestarien liigaa ja pelasikin sen alussa erittäin hyvin. Mestarien liigan tämän kertaisena viimeisenä pelipäivänä Fu oli erittäin heikko ja epätasainen. Fu pelasi kolme ottelua ja onnistui niistä voittamaan lopulta vain Mark Allenin. Kahteen kertaan Fu hävisi Ali Carterille selkein numeroin.

Ottelu on lähtökohtaisesti erittäin tasainen, mutta vaaka kallistuu niukasti Graeme Dottin suuntaan. Kuitenkin on selvää, että parhaimmillaan Dott pystyy etenemään turnauksessa kuin turnauksessa erittäin pitkälle. Dott on ollut liian epätasainen ja siihen on saatava nyt muutosta aikaan ennen maailmanmestaruusturnausta. Oikeastaan jopa koko ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin ottelu on tässä.

Veikkaussivut | Tuomas