Peter Ebdon - Xiao Guodong 10.8.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/10/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Xiao Guodong erinomaista karsintaurakkaa Peter Ebdonia vastaan?

Peter Ebdon – Xiao Guodong, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,83 | 1,83

Snookerin Shanghai Mastersin karsintojen ottelutarjontaa, erittäin mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Englannin kokenut Peter Ebdon sekä Kiinan nuori Xiao Guodong. Pelaajat kohtasivat itseasiassa juuri hetki sitten Wuxi Classicissa, silloinhan Xiao Guodong venyi 3-5 numeroin voittoon. Xiao Guodong on nousemassa kovaa vauhtia suuren Snookermaailman tietouteen, sillä Xiao Guodong on äärimmäisen taitava ja lahjakas pelaaja nuoresta iästä huolimatta.

Peter Ebdonille kausi on ollut äärimmäisen hankala ja sitä voisi itseasiassa myös olettaa, että näin se tulee myös jatkumaan! Peter Ebdon on erittäin kokenut pelaaja, mutta jossain määrin pelintaso on englantilaisella laskenut ajan myötä. Peter Ebdon ei ole tällä kaudella saanut vielä mitään aikaan ja myös on suuri vaara siihen, että englantilaista ei nähdä Shanghai Mastersissa ollenkaan.

Peter Ebdon on pelityyliltään erittäin hidas, mutta se ei tarkoita mitenkään, että Peter Ebdon olisi etenkään tällä hetkellä nuorta kiinalaista parempi break-builder! Xiao Guodong on pelannut muutaman karsintaottelun viikonlopun aikana menestyksekkäästi, joten Xiao Guodongilla on vieläpä hyvä pelivirekin menossa. Ehdottomasti Xiao Guodong napataan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas