Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets 20.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tärkeät pisteet jaossa Columbuksen vieraillessa Edmontonissa.

Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 2,45 | 3,80 | 2,50

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers isännöi vieraaksi saapuvaa Columbus Blue Jacketsia. Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers on tällä hetkellä viimeisenä, kun taas Columbus Blue Jackets löytyy itäisestä konferenssista sijalta kolmetoista. Varsinaisella peliajalla Edmonton Oilers on saalistanut vasta kolme voittoa, mutta toisaalta Columbus Blue Jacketsillakaan ei ole syytä juhlaan. Kuusi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla ei ole kaksinen suoritus. Tänään molemmille joukkueille pisteet tulevat siis enemmän kuin tarpeeseen. Edmonton Oilers voitti edellisellä kierroksella vieraissa Calgary Flamesin 2-4 maalein, mutta Edmonton Oilers on kotonaan kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista! Edmonton Oilers on viiteen edelliseen kotiotteluun hävinnyt yhtä monta kertaa ja näissä otteluissa yhteensä kotijoukkue on viimeistellyt kaksi maalia.

Columbus Blue Jackets nappasi viimeksi vieraissa äärimmäisen arvokkaan voiton Ottawa Senatorsin kustannuksella 1-4 numeroin, mutta valitettavasti viidestä edellisestä vierasottelustaan Columbus Blue Jackets on pystynyt nappaamaan vain yhden voiton. Maalinteko on tuottanut Columbus Blue Jacketsille vieraissa suuria ongelmia, sillä Columbus Blue Jackets on matkapeleissään keskimäärin tehnyt suunnilleen kahta maalia ottelua kohden. Viimeksi napattu voitto Ottawa Senatorsista toi mukanaan varmasti Columbus Blue Jacketsille paljon itseluottamusta, mutta toisaalta yhden ottelun perusteella on turhaa tehdä sen suurempia johtopäätöksiä. Lisäksi toisaalta tämä on rankkaa aikaa Columbus Blue Jacketsille, sillä neljään viime otteluun peräti kolme on Columbus Blue Jackets joutunut pelaamaan vieraissa.

Edmonton Oilersilla potentiaalia riittäisi huomattavasti sarjataulukon sijoitusta parempaan, mutta valitettavasti kotiyleisönsä edessä Edmonton Oilersille maalinteko on käsittämättömän vaikeaa! Viime kotiottelussa Edmonton Oilers teki vain yhden maalin San Jose Sharksia vastaan, mutta sitä ennenhän Edmonton Oilers pelasi kolme kotiottelua putkeen tekemättä maaliakaan. Edmonton Oilersin kokoonpano on elänyt jonkin verran kauden aikana, sillä kotijoukkue on kärsinyt loukkaantumisista. Myös tänään Edmonton Oilers joutuu antamaan sairaslistan osalta tasoitusta Columbus Blue Jacketsille. Moni odottaa tästä kohtaamisesta runsasmaalista, mutta nyt onkin syytä lähteä tarjoamaan vetokupongille täysin toisenlaista lopputulosta.

Veikkaussivut | Tuomas