Edmonton Oilers - New Jersey Devils 8.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Kumman joukkueen tuska kasvaa entisestään?

Edmonton Oilers – New Jersey Devils, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,10 | 3,75 | 2,85 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers saa vieraakseen New Jersey Devilsin. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. Edmonton Oilers kohtasi ensimmäisellä kierroksella Winnipeg Jetsin häviten ottelun 4-5 maalein ja puolestaan viime kierroksella Vancouver Canuks murskasi Edmonton Oilersin 6-2 numeroin. New Jersey Devils puolestaan hävisi ensin Pittsburgh Penguinsia vastaan 3-0 numeroin ja heti perään New York Islanders haki vierasvoiton 3-4 lukemin. Edmonton Oilersilla on lähtökohtaisesti ollut valtavia ongelmia puolustuksessa eikä voittavaa maalivahtia ole tähän mennessä löytynyt. Yksitoista päästettyä maalia kahteen ensimmäiseen otteluun on aivan liikaa. 

Edmonton Oilers oli menneen kesän aikana erittäin aktiivinen siirtomarkkinoilla ja varsinkin Edmonton Oilers muuttikin reilusti joukkueen alakertaa. Viime kauden runkopuolustajista peräti kolme vaihtoi lopulta maisemaa. Tässä vaiheessa onkin hyvin mielenkiintoista lähteä sanomaan, että onko Edmonton Oilersin toimistolla tehty vieläkään oikeita ratkaisuja tarpeeksi. Edmonton Oilers on varannut viime vuosina mahtavia nuoria pelaajia, mutta nyt odotetaan kotijoukkueen toimistolla myös tulosta. Kuusi maalia tähän mennessä on sinänsä hyvä alku, mutta se ei lainkaan, että omassa päässä kaikki vedot menevät sisään.

Edmonton Oilersin viime kausi sujui erikoistilannepelaamisen osalta erinomaisesti, sillä itseasiassa Edmonton Oilersin ylivoima oli peräti yhdeksänneksi parasta. Nyt sinänsä kotivoittoon olisi hyvät mahdollisuudet esimerkiksi onnistuneiden erikoistilannepelaamisten avulla, sillä New Jersey Devils omaa varsin heikon puolustuksen. New Jersey Devils lähti tähän kauteen ilman suuria tähtipelaajia ja se on kieltämättä heti näkynyt. Yksittäisiä mielenkiintoisia pelaajia löytyy kuitenkin sen verran Jaromir Jagrin johdolla, että tämä ottelu voi päättyä oikeastaan aivan miten tahansa. Kaiken järjen mukaan yli 5,5 maalia on hieno valinta kupongille, sillä kumpikaan ei ole vakuuttanut vielä lainkaan.

Veikkaussivut | Tuomas