Iiro Pakarisen kausi alkaa AHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 10/01/2015
Jaa tämä...

Työteliäs kausi edessä

NHL-seura Edmonton Oilers tiedotti, että se on siirtänyt suomalaishyökkääjä Iiro Pakarisen AHL:n puolelle. 24-vuotias pelimies aloittaa kautensa Bakersfield Condorsin paidassa.

Pakarisen riesana on ollut pieni loukkaantuminen, joka on pitänyt suomalaisen sivussa Oilersin harjoitusotteluista. Hyökkääjä ei ole saanut vielä näyttää parasta osaamistaan NHL-kauden alla, joten vauhtia on haettava AHL:stä. Pakarisella on kaikki saumat pelata tällä kaudella myös Oilersin NHL-miehistössä, mutta se vaatii kovaa työtä AHL:n puolella. Pakarinen on pelaaja, joka tietää, mitä NHL-paikan eteen tarvitsee tehdä.

Viime kaudella 17 NHL-peliä

Pakarinen pääsi viime kaudella haistelemaan NHL-tunnelmaa 17 ottelun ajan. Suomalainen iski pelaamissaan otteluissa Oilers-paidassa tehot 1+2. AHL:ssä meno on kuitenkin varsin tehokasta, sillä Pakarinen pelasi Oklahoma City Baronsin riveissä 39 ottelua tehoilla 17+11=28.

Hyökkääjällä on tärkeä kausi edessään, sillä hänen on todistettava NHL-potentiaalinsa. Kausi alkaa AHL:ssä, mutta toivottavasti Pakarisella riittää kärsivällisyys, sillä NHL-mahdollisuus avautuu varmasti myös tällä kaudella.

Näin Pakarinen iski ensimmäisen NHL-osumansa!

SM-liigassa pelataan tänään kolmen ottelun kattaus. Tsekkaa otteluihin kertoimet Veikkaushuoneelta!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015-16!
Nelonen Ruutu pimeni 24.9!