Ruotsalaistuomareiden moka käsitelty – Ei sanktiota Komaroville!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Suomen voimahyökkääjä Leo Komarov ei ole saamassa lisäsanktioita niin kutsutusta polvitaklauksestaan eilisessä Venäjä-pelissä. Komarov sai tilanteessa 5+20 minuutin rangaistuksen, ja hänet ajettiin pois kentältä.

Kaikki tapauksen nähneet asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Komarovin taklaus oli puhdas olkapäätaklaus ja Jevgeni Medvedevin mahdollinen loukkaantuminen oli seurausta hänen yrityksestään väistää taklausta.

Ruotsin omissakin medioissa parjattu tuomarikaksikko Mikael Nord ja Tobias Björk ovat saaneet melko näkyvää huomiota suomalaisissa sosiaalisissa medioissa, mikä on pantu merkille myös Ruotsissa. Mm. Expressen ja Aftonbladet ovat julkaisseet uutisia aiheesta ja laittaneet myös sivuilleen muutamia osuvimpia SoMe-postauksia.

Kaikki asiantuntijat, niin Ruotsissa kuin muuallakin, ovat tuominneet ruotsalaiskaksikon toiminnan tilanteessa ala-arvoiseksi.

– Tämä on suunnaton virhe. Valitettavasti joudun toteamaan teille Nord ja Björk, että olette hyvin heikoilla jäillä. Teille ei taida olla MM-finaalia tarjolla, totesi Niklas Wikegård Ruotsin TV 12:sta.

Samoilla linjoilla on kanadalainen kiekkovaikuttaja Steve Glynn, joka kutsui Komarovin ulosajoa pahimmaksi munaukseksi, jonka hän on nähnyt millään sarjatasolla pitkiin aikoihin.

– Tällä tasolla ei voi ymmärtää tuollaista virhettä, totesi Suomen päävalmentaja Kari Jalonen.

Katso Komarovin ”polvitaklaus” tästä:

Veikkaussivut | Kimmo