Eintracht Braunschweig – Hamburger SV 15.2.2014 | Anssi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jumbofinaalissa maalinteko on hankalaa

Lyhyesti

-Kummankin joukkueen hyökkäys on nallipyssyluokkaa. Braunschweigin ongelmat ovat kroonisia, vierailija HSV:n maalinteko-ongelmat ovat tuoreempia.

-Kotijoukkueen puolustus on kelvollinen, ja kotikentällä motivaatio on kohdallaan.

-Kumpikaan joukkue ei voi hävitä ottelua, muuten sarjassa säilyminen alkaa näyttää hankalalta. Joukkueet lähtevät otteluun virheitä vältellen.

alle 2.5 maalia, kerroin 1.96 10Bet

 

 

Lähtökohdat ottelulle

Braunschweig ja HSV ovat Bundesliigan kaksi viimeistä joukkuetta. Molemmat ovat kehnossa kunnossa ja erityisesti maalinteko on hankalaa. Ottelu on putoamiskamppailun kannalta erityisen tärkeä, eli niin sanottu kuuden pisteen ottelu.

Kotijoukkue Braunschweigin hyökkäys lienee Bundesliigan historian heikoin. Joukkue on tehnyt 20 pelissä 11 maalia. Viimeisissä kolmessa liigapelissä Braunschweig on osunut kerran, kotona Dortmundia vastaan. Viime viikonloppuna Eintracht Frankfurtin vieraana joukkue joutui puolustamaan koko ottelun ja hävisi lopulta 3-0. Domi Kumbela, Torsten Oehrl ja Karim Bellarabi ovat tehneet kuusi Braunschweigin 11 maalista. Vain Bellarabi näillä näkymin pelaa HSV:tä vastaan. Oehrl on loukkaantunut ja Kumbela kehnossa kunnossa.

Braunschweigin puolustus ei ole yhtä huono kuin hyökkäyspää. Se on päästänyt kauden liigapeleissä 37 maalia, joka on vain muutama enemmän kuin esimerkiksi liigaseiska Mainz. Maalivahti Daniel Davari on joukkueen parhaimmistoa.

Hamburger SV on katastrofitilassa. Joukkue on hävnnyt kuusi viimeistä Bundesliiga-ottelua. Tämän vuoden puolella HSV ei ole vielä virallisissa otteluissa tehnyt maaliakaan. Puolustus on vuotanut, ja maaliero noissa kolmesa liigapelissa ja yhdessä cup-ottelussa on 0-14. Paperilla katsottuna HSV kehnous on yllättävää, potentiaalia joukkueessa on parempaan. Keskikenttäpelaaja Badelj todennäköisesti ei pelaa Braunschweigin vastaan, van der Vaartin pelaaminen on epävarmaa, mutta todennäköistä.

 

Perustelut vihjeelle

Kummallakaan joukkueella ei ole varaa hävitä ottelua. Vaikka HSV puolustus on ollut erityisen kehno, niin kotijoukkueen umpisurkea hyökkäys ei ole liian paha pala. HSV:n kehno hyökkäys vastaan Brunschweigin kelvollinen puolustus ei lupaa paljoa maaleja siihenkään päähän. Ottelu jää alle kahden ja puolen maalin selvästi useammin kuin joka toisella kerralla. 10Betin 1.96 on mukava ylikerroin.

alle 2.5 maalia, kerroin 1.96 10Bet

 

 

Veikkaussivut | Anssi