Elche - Real Madrid 25.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Real Madrid vieraissakin selvää jälkeä Elchestä?

Elche (+1) – Real Madrid, merkki 2, kerroin 
Elche (+2) – Real Madrid, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 9,75 | 5,75 | 1,26 

 

 

Tällä viikolla jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan aina mielenkiintoinen viikkokierros, Elche saa vieraakseen illan päättävässä ottelussa Real Madridin. Sarjataulukossa Elche on tällä hetkellä sijalla kuusitoista. Elche pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana ja tätä menoa Elche onkin kovaa vauhtia matkalla sinne takaisin. Elche ei ole voittanut vielä otteluakaan, kun taas Real Madrid on ehtinyt voittamaan neljä kertaa ja pelaamaan yhden kamppailun tasan. Maalinteossa Real Madrid on onnistunut kaksitoista kertaa ja se onkin kolmanneksi eniten heti Barcelonan sekä Atletico Madridin jälkeen.

Elcheltä puuttuu täysin selkeä ykköshyökkääjä, sillä Elche on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista! Maalinteossa Elche on onnistunut vasta neljä kertaa, joten se tarkoittaa alle yhtä maalia ottelua kohden. Sillä tavalla harvoin otteluita voitetaan. Elchen puolustus on toiminut yllättävän hyvin, sillä etukäteen olisi voinut kuvitella, että puolustus tulee Elchellä olemaan aivan liian heikkoa tasoa tähän liigaan. Joka tapauksessa maalinteko-ongelmat tuskin tulevat helpottumaan Real Madridia vastaan. Real Madridilla ei ole varaa yhteenkään turhaan pistemenetykseen, sillä tällä hetkellä Barcelona sekä Atletico Madrid ovat jo viisi pistettä Madridin ykkösseuraa edellä.

Lähtökohtaisesti tämä ottelu tuskin on Real Madridille kauden sytyttävimpiä otteluita, mutta toisaalta Mestarien liigassa Real Madrid takoi kuusi maalia turkkilaisen Galatasarayn verkkoon ja nyt viikonloppuna Getafekin oli täysin vastaantulija 4-1 maalein päättyneessä ottelussa. Kymmenen maalia kahteen edelliseen otteluun tarkoittaa sitä, että Elche lienee kotonaankin pelkkä välipala Valkoisille.

Veikkaussivut | Tuomas