Perinteikäs brittifutisseura laitettiin myyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jalkapallojoukkueen pyörittäminen ei ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tämän on nyt saanut kokea nahoissaan usean vuoden yrittämisen jälkeen englantilainen liikemies Steve Morgan.

Tästä syystä maineikas englantilainen jalkapalloseura Wolverhampton Wanderers on joutunut myyntiin. BBC:n mukaan seura joutui myyntiin, kun sen omistaja Steve Morgan erosi puheenjohtajan tehtävästään. Morgan osti vuonna 2007 silloin toisella sarjaportaalla Englannin liigan mestaruussarjassa pelanneen Wolverhamptonin. Mies pulitti seurasta sen hetkiselle omistajalle Sir Jack Haywardilta huimat kymmenen puntaa! Ennen Wolverhamptonin ostoa, nyt 62 – vuotias, Morgan kävi neuvotteluja hieman suuremmista summista pyrkimyksenään ostaa Valioliiga-seura Liverpool…

Morgan teki ”Wolvesin” johdossa ensi alkuun kohtalaista jälkeä. Seura nousikin Morganin omistuksessa Valioliigaan, mutta putosi sieltä kaudella 2011–12 ja kävi sen jälkeen jopa kolmannella sarjaportaalla ykkösliigassa. Tällä hetkellä seura pelaa Englannin mestaruussarjassa ja on sarjan häntäpäässä sijalla 16.

Perinteikäs brittiläinen jalkapalloseura on perustettu jo vuonna 1877. Seura onkin voittanut 1950-luvun suuruutensa päivinä liigamestaruuden kolme kertaa (1954, 1958, 1959). Wolverhampton Wanderers on myös Burnleyn ohella ainoa joukkue, joka on voittanut sarjansa Englannin Liigan kaikilla neljällä sarjatasolla. Tämän lisäksi ”Wolves” on ainoa joukkue, joka on pystynyt historiansa aikana voittamaan Englannin kolme tärkeintä cupkilpailua (FA Cup, Liigacup ja Football League Trophyn).

Tällä viikolla jatkuu jälleen Mestarien Liiga. Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet ja Bet365 tarjoavatkin Mestarien liigan otteluihin  todella kattavan Live-vedonlyönnin, joka takaa jalkapallon ystäville jännitettävää otteluiden viime sekunneille asti

Lue myös:

Opas Mestarien liigan veikkaukseen!

VIDEO: Ranskan Ligue 1:ssä uskomaton soolomaali!