Ennakko: Barcelona - Arsenal 8.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/08/2011
Jaa tämä...

Mestarienliigan neljännesvälierien toiset osaottelut.

Barcelona lähtee selkeänä ennakkosuosikkina Arsenalia vastaan – se on selvä. Arsenalille riittää tasapeli ottelusta, joten Barcelona lähtee varmasti hyökkäämään heti alusta lähtien. Molemmilla joukkueilla on loukkaantumishuolia, enemmän näistä kärsii Arsenal.Tarkemmin näet loukkaantumislistan Barcelona – Arsenal vihjeestä, mutta nyt paneudumme enemmän Barceloonan taktiikkaan ja pelajiin tässä ottelussa.

Barcelonaan taktiikka on ”helppo” tietää, koska he käyttävät aina 4-3-3 pelisysteemiä. Roolit voivat vaihtua, mutta pelitapa pysyy. Alakerta menee kertaheitolla uusiksi, koska Puyol eikä Pique pelaa. Puolustuslinja tulee olemaan todennäköisesti Alves – Busquets – Abidal – Maxwell/Adriano.

Abidal – Barcelonan tämän kauden paras puolustava puolustaja pystyy kyllä pelamaan topparin tontilla ja hoitaa paremmin topparin tontin kuin Pique. Alves pysyy totutusti oikeana ”laitapakkina” eli juoksee siellä missä pallo on, hoitaen myös puolustusvelvoitteet. Sergio Busquets on pieni kysymysmerkki. Hän on pelannut tällä kaudella muutaman ottelun topparin tontilla ja aiheutti pilkun Athletic Bilbaota vastaan. Se on selvää, ettei hän korvaa topparin tontilla loukkaantunutta Puyolia. Joukkuen heikoin lenkki on vasen laitapakki. Maxwell pelaa todennäköisemmin näin tärkeässä ottelussa, koska on saanut enemmän peliaikaa kuin Adriano. Itse antaisin näytönpaikan Adrianolle, koska Maxwell on pelannut luokattomasti! Hirveitä syöttöjä, peliäly on kadonnut Interin ajoilta, eikä hän ole puolustussuuntaan sateen tekijä.

Keskikenttä muuttuu myös hieman Busquetsin mennessä topparin paikalle. Keskikenttä tulee varmasti olemaan muodossa Mascherano – Xavi – Iniesta. Kaikki tietävät Xavin ja Iniestan, joten heitä on turha lähtee analysoimaan. Sen verran sanon, että molemmat ovat huilanneet hieman ennen tätä ottelua.

Ex-Liverpool jyrä Mascherano saa tänään näytönpaikan kovaan otteluun. Hän ei ole saanut varmasti niin paljon peliaikaa, mitä ehkä toivoi. Nyt hän saa loukkaantumisten kautta peliakaa ja hänellä on näytönpaikka. Mitä tälle argentiinalaiselle pitää sanoa ennen ottelua? Älä yritä liikoja. Se on nähty monesti jo ennen Barceloonaan siirtymistä, että hän yrittää aivan liikaa. Hän kuumenee ottelun aikana ja on muutenkin ylilatautunut isoissa otteluissa. No kiva nähdä miten käy tänään.

Hyökkäysosasto on vanha tuttu, Messi – Villa – Pedro.

Messi on pelannut todella surkeasti viime ottelut. Hän on alkanut jopa mussuttamaan seuratovereille aivan turhaan, kun on itse munannut tekopaikat. Pedrokaan ei ole näyttänyt aivan sitä osaamista, mitä näytti viime kaudella, mutta viimeistelytaito on pysynyt entisellään. Barceloonan paras hyökkääjä viime otteluissa on ollut David Villa. Espanjan maajoukkueen ykköstykki on väläyttänyt osaamisiaan näyttävästi. Alkukaudesta tuntui, ettei hän uskalla vielä näyttää kaikkea mitä osaa. Nyt taas tuntuu, että hän omistaa Barceloonan. Huikeat chipit ja oikea-aikaiset pystyjuoksut tekevät Valencian kasvatista yhden maailman parhaimmista kärjistä. Pientä hiomista viimeistelyssä, missään tapauksessa hän ei ole kuitenkaan huono viimeistelijä.

Muutamia vetopoimintoja Betfairista:

Ensimmäisen maalintekijä: David Villa, Kerroin 5,20

Tulosveto: Mikä tahansa muu, TARJOA, Kerroin 4,10 (tarkottaa ettei kumpikaan joukkue tee 4 maalia tai yli)

Päivän riski: Puoliaika/lopputulos, Barcelona/tasapeli, Kerroin 26,00 (edellyttää Barcelonan tumpeloimista, kuten kävi ensimmäisessä osa-ottelussa).

 

Kokoonpano tulee olemaan aika lähellä tällainen:

Valdes

Dani Alves – Busquets – Abidal – Maxwell

Macherano

Xavi                 Iniesta

Messi                    Villa                    Pedro

 

Veikkaussivut | Neukka

 

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Betsson tarjoaa 50€ starttibonuksen