VIDEO: Entiset NHL-tähdet voimattomia Venäjän presidentin käsittelyssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 10/11/2015
Jaa tämä...

Suuren ja mahtavan Neuvos… anteeksi Venäjän presidentti Vladimir Putin nähdään aika ajoin machoilemassa erilaisissa valokuvissa ja videoissa. Suurena jääkiekon ystävänä tunnettu Putin on nähty myös useaan otteeseen mättäämässä maaleja itsekin kaukalossa. Näin tapahtui myös viime viikolla, kun Putinilla oli syntymäpäivät.

7. päivä lokakuuta 63 – vuotta täyttänyt presidentti Vladimir Putin valloitti Sotshin jääkiekkoareenan, ja iski synttäreidensä kunniaksi vaatimattomat seitsemän kaappia! Maalimäärä on älytön jopa NHL-supertähdille, mutta Putin onkin eri maata. Mies on ilmi selvästi maailman paras jääkiekkoilija! Tosin presidentti näytti saavan tehdä jäällä mitä tahansa hän halusi, ilman että kukaan uskalsi estellä häntä. Maalivahtien liikkeetkin Putinin tykin edessä olivat kauniisti sanottuna verkkaisia. Ja yleisö oli totta kai revetä liitoksistaan joka kerta kun Isä Putin nöyryytti vanhoja venäläistaustaisia NHL-pelaajia.

Putinin kunniaksi on kuitenkin mainittava, että presidentti on kohtalaisen hyvä luistelija. Mies pelasi kouluaikoinaan jääkiekkoa, ja hänet kyllä erottaa edukseen tavallisten pulliaisten joukosta. Voidaan siis myöntää, että Putin on tehnyt kovasti töitä jäällä. Tästä huolimatta on todella absurdia, että joka kerta kun hän hyppää askiin niin alkaa loputon maali-ilottelu. Kaiken lisäksi New Jersey Devilsin entinen puolustaja Slava Fetisov lyö vielä lisää vettä myllyyn vaihtopenkillä, kun hän antaa Putinille maalinteon jälkeen rohkaisevan hymyn ja aplodit kun presidentin nimi kuulutetaan yleisölle.

Alla video miehen viimeisimmän ottelun avausmaalista. Toisella videolla vielä laajempi maalikimara Putinin iskemistä kasseista:

Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon . Lisää kampanjasta täällä >>

Lue myös: 

KooKoo nappasi ison kalan!

NHL-blogi: Pulkkinen maalaili – Rinne nollasi!