Espanyol - Athletic Bilbao 23.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Venyykö Athletic Bilbao pisteille Espanyolin vieraana?

Espanyol – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,38 | 3,25 | 3,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Espanyol sekä vieraaksi saapuva Athletic Bilbao. Kyseessä on viidennen kierroksen päättävä kamppailu. Espanyol on toistaiseksi onnistunut keräämään kaksi voittoa sekä kaksi tasapelejä, maalinteossa Espanyol on onnistunut kuusi kertaa. Nyt saattaa hyvinkin olla, että alkukauden ensimmäinen tappio olisi tuloillaan. Athletic Bilbaohan on ehtinyt jo voittamaan kolme ottelua ja toistaiseksi ainoa tappio tuli Real Madridin vieraana. Itseasiassa Athletic Bilbao taisteli myös Real Madridia vastaan erinomaisesti, mutta lopulta madridilaiset venyivät voittoon 3-1 numeroin.

Athletic Bilbaon edellinen kausi ei sujunut lainkaan suunnitelmien mukaan, mutta nyt vierasjoukkue on saanut heti kauden alussa muutaman erittäin arvokkaan voiton aikaiseksi! Materiaaliltaan Athletic Bilbao on erittäin laadukas ja etenkin kotonaan Athletic Bilbao pystyy voittamaan myös jopa Barcelonan tai juuri Real Madridin tasoisen joukkueen. Athletic Bilbao on viimeistellyt neljässä ottelussa kahdeksan maalia, joten se tarkoittaa mukavasti kahta maalia ottelua kohden.

Athletic Bilbao oli viimeksi kotonaan ongelmissa Celta Vigoa vastaan, mutta lopulta Leijonat venyivät voittoon 3-2 lukemin. Athletic Bilbaon hyökkäys vakuutti Celta Vigon puolustusta vastaan, mutta toisaalta huolestuttavaa oli se, että Celta Vigo pääsi niin yllättävänkin helposti viimeistelemään kaksi maalia. Lähtökohtaisesti todennäköisesti maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Espanyol on kotonaan erittäin yllätysvalmis joukkue.

Veikkaussivut | Tuomas