VIDEO: Koripallon Euroliigalle venäläismestari

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Moskovalaisseura juhlii Euroliigan mestaruutta.

TsSKA Moskova voitti myöhään eilen illalla koripallon Euroliigan mestaruuden hurjan jännitysnäytelmän jälkeen. Turkkilainen Fenerbache kaatui Berliinissä käydyssä finaalissa jatkoajan jälkeen lukemin 96-101.

TsSKA Moskova näytti marssivan helppoon voittoon, sillä parhaimmillaan heidän johtonsa oli useita kymmeniä pisteitä. Lopulta Fenerbache laittoi hurjan kirivaihteen päälle pukukopista palattuaan ja tilanteessa 30-50 heidän kirinsä lähti todellisuudessa käyntiin.

Kolmannella neljänneksellä Fenerbahce kiri TsSKA Moskovan eroa neljällä pisteellä ja erinomainen turkkilaisseuran kiri huipentui 30-14-lukemin käytyyn viimeiseen neljännekseen.

Fenerbache oli neljännellä neljänneksellä parhaimmillaan jopa kiinni voitossa ennen kuin Victor Khrjapa tasoitti ottelun 1,9 sekuntia ennen loppua. Ekpe Udoh pääsi yrittämään turkkilaisille sen jälkeen vielä voittoheittoa, mutta ilman toivottua tulosta.

TsSKA Moskova pääsi jatkoajalla seitsemän pisteen karkumatkalle, kun pelaamatta oli 40 sekuntia. Fenerbachen Bobby Dixon ja Luigi Datome pitivät vielä kolmosillaan pelin jännittävänä viime sekunteihin asti ennen kuin venäläisjoukkue nappasi voiton.

Katso videolta jännittävät loppuhetket:

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa