Everton vs. lyon.

Everton - Lyon, kääntääkö kriisijoukkue Everton kurssinsa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Everton on kriisijoukkue. Se ei ole tällä kaudella saanut peliään millään kulkemaan, ja nyt sillä on menossa kolmen voitottoman ottelun putki. Joukkue käytti kesällä valtaisan kasan puntia pelaajahankintoihin, mutta ilmeisesti se ei ole kuitenkaan toipunut viime kausien tähtikärkensä Romelu Lukakun menetyksestä. Evertonin managerin Ronald Koemanin tilanne alkaa olla tukala, jos hän ei pian saa hommaa järjestykseen, niin potkut ovat tuloillaan. Tänään Everton pelaa Euroopan liigaa Lyonia vastaan omalla Goodison Park -stadionillaan.

Evertonin itseluottamus on juuri nyt varmasti matalalla. Keskiviikon lehdistötilaisuudessa manager Koeman ja Evertonin puolustaja Michael Keane kumpikin nostivat itseluottamuksen esille. Kumpikin sanoi, että mikä tahansa voitto voisi saada joukkueen pelin uomilleen. Tai edes mikä tahansa onnistuminen. Viime viikonloppuna Evertonin pelasi Valioliigaa vieraissa Brightonin kentällä, ja siellä Wayne Rooney tasoitti ottelun 1-1 -lukemiin aivan viime minuuteilla. Tuskin kuitenkaan tasuriin venyminen sarjanousijan kotikentällä on se temppu, joka kääntää Evertonin kauden.

Everton ei tiedä mitä kentällä tehdä

Evertonissa tuntuu olevan juuri nyt kaikki sekaisin. Kesän epäonnistuneiden ostosten ja kehnojen pelien tuoman itseluottamuksen puutteen lisäksi joukkue pelaa aivan kuin se ei tietäisi ollenkaan, että mitä sen pitäisi kentällä tehdä. Hyökkäyspäässä Everton ei tunnu osaavan luoda paikkoja, ja puolustuksessakin homma on aivan sekaisin. Joukkue tekee aivan yksinkertaisia virheitä, eikä se ole tavallista Koemanin valmentamille joukkueille. Wayne Rooneyn hankkiminen ei välttämättä kesällä ollut hyvä juttu, ehkä paine seuran ja fanien puolelta saada entinen kultapoika takaisin oli liian kova, mutta kentällä Rooney on jo selvästi laskeva tähti ja otsikotkin hän nykyään saa aikaan lähinnä baareissa ja oikeussaleissa.

11 viime ottelussa Everton on onnistunut pitämään maalin puhtaana vain yhden kerran, eli sen pitäisi tehdä vähintään kaksi kassia, että se voittaisi ottelun. Tämä on tällä kaudella ollut vaikeaa.

Tarvittaisiin voitto

Everton tarvitsisi ehdottomasti voiton Lyonista, jos se haluaisi menestystä Eurooppa-liigasta. Se on nyt lohkojumbo, kahdesta ottelusta vain yksi piste. Avausottelussa Atalantan kentällä se otti neniinsä 0-3, ja pelasi surkeasti. Hyvä peli olisi varmasti tärkeää Koemanin urankin kannalta. Viikonloppuna Everton saa Goodison Parkille Arsenalin, ja jos tämäkin viikko menee ohi ilman Evertonin voittoa, niin uusi manageri on piakkoin tulossa.

Vetomarkkina on laittanut kertoimet, niin että Goodison Parkillakin peli olisi hyvin tasainen. Evertonin alamäki on noteerattu tarkasti vetomarkkinoillakin. Unibet antaa otteluun kertoimiksi 2.60 – 3.55 – 2.67. Paras veto peliin on se, että maaleja tulee. Lyonin on joukkue, jonka otteluissa tehdään kumpaankin päähän. Ja Evertonin päähän tällä kaudella on ollut helppo osua. Unibet antaa yli 3.5 maalia -vedolle kerrointa 2.95, ja se kelpaa peleihin.

Evertonin mahdollinen avaus: Pickford – Martina, Keane, Williams, Baines – Davies, Schneiderlin, Klaassen – Rooney, Sigurdsson – Niasse

Lyonin mahdollinen avaus: Lopes – Rafael, Marcelo, Morel, Marcal – Tousart, Ferri – Cornet, Fekir, Depay – Diaz

Alla video Evertonin viime viikonlopun Brighton -ottelusta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot