VIDEO: Entinen Chelsea-tähti näki punaista Kiinan Superliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 07/11/2016
Jaa tämä...

Valioliigaseura Chelsean entisellä keskikenttämiehellä Ramiresilla hajosi kasetti totaalisesti kesken edellisen ottelun Kiinan Superliigassa.

Englannista Kiinaan isolla rahalla siirtynyt brasiliainen Ramires, ei saanut pidetty hermojaan kurissa viimeisimmässä Kiinan Superliigan ottelussa. Jiangsu Suningin joukkuettava edustava Ramires oli hyvin turhautunut joukkueensa hävittyä ottelun sarjan häntäpään joukkueelle Shandong Lunengille luvuin 2 – 1. Kentällä pidettiin melkoista torikokousta, kunnes erotuomari päätti näyttää Ramiresille punaista. 29 – vuotias pelimies ei kuitenkaan pitänyt tästä yhtään vaan hän yritti rynnätä tuomarin kimppuun. Ramiresin onneksi miehen pelikaverit saivat pysäytettyä hänet ensin kerran ja sitten vielä toistamiseen, jotta mies ei päässyt rikkomaan tuomarin koskemattomuutta.

25 miljoonalla punnalla Kiinaan siirtyneestä Ramiresista piti tulla Jiangsun joukkueen henkinen sekä pelillinen johtaja. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että mies ajaa turhautumisellaan itsensä sekä seuransa sanktioihin. Jiangsu on tällä hetkellä Superliigan toisella sijalla, kun joukkue on kerännyt 17 ottelussa 32 pistettä. Sarjaa johtaa jo kymmenen pisteen kaulalla Guangzhou, jota edustaa niin ikään aiemmin Valioliigassa pelannut Paulinho.

Lue myös:

VIDEO: HENRI KONTINEN JUHLII GRAND SLAMIN VOITTOA!

VIDEO: EM-KISAT PÄÄTTYI YLLÄTYKSEEN – PORTUGALI JUHLII MESTARUUTTA

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa