Fanit eivät hyväksy Jere Karalahtea Jokereihin | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jere Karalahden mahdollinen siirtyminen Jokereiden paitaan herättää vahvoja tunteita fanien keskuudessa.

Jatkoaika.com uutisoi viikonlopun aikana, että viime kaudet KHL:ssä kiekkoillut Jere Karalahti olisi allekirjoittanut kaksi vuotisen sopimuksen Jokereiden kanssa. Varmistusta tälle huhulle ei olla vielä saatu, mutta siitäkin huolimatta Karalahden mahdollinen saapuminen on saanut aikaan vahvan vastareaktion Jokereiden fanien keskuudessa.

HIFK-ikonina tunnettu Karalahti on laukonut vuosien mittaan varsin värikkäitä kommentteja Jokereista ja Jokereiden faneista. Jokerit-fanien virallinen äänitorvi Eteläpääty ry onkin nyt ottanut kantaa Karalahden mahdolliseen siirtymiseen Jokereiden paitaan. Lue koko kannanotto Eteläpäädyn sivuilta tästä.

Muutama lainaus kyseisestä tiedotteesta avannee Eteläpäädyn tunnelmia varsin hyvin.

”Julleja on ihan kiva toisinaan nokittaa, mutta rajansa kaikella. Karalahden vuosien varrella antamat negatiiviset ja halveksivat kommentit Jokereista ja jokerifaneista mm. jääkiekon syöpänä ja rahalla rakennettuna muoviseurana ovat jo riittävä syy olla hyväksymättä kyseistä pelaajaa.”

”SM-liigan jäähyväiskauden joukkue ansaitsee kannattajien täyden tuen – miksi hankkia kannattajille kaikista vastenmielisin pelaaja pilaamaan tämä vuosia rakennettu kokonaisuus?”

On siis varsin selvää, ettei Eteläpäädyssä toivoteta Karalahtea tervetulleeksi Hartwall Areenalle Jokereiden väreissä. Alkanut viikko todennäköisesti näyttää kumpi joutuu taipumaan Case-Karalahti kohdalla – Hjallis vai fanit?

Faniryhmä on perustanut nettiin adressin, jossa vastustetaan Karalahden liittymistä Jokereihin. Adressin on allekirjoittanut jo yli tuhat henkilöä.

Allekirjoita adressi täällä.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen