Färjestad - Frölunda 9.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Palaako Färjestad takaisin voittojen pariin Frölundan kustannuksella?

Färjestad – Frölunda, merkki 1, kerroin 2,20 Betsson
Färjestad – Frölunda ML, merkki 1, kerroin 1,70 Betsafe

Betssonin kertoimet otteluun 2,20 | 3,85 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Färjestad sekä vastaan asettuva Frölunda. Kyseessä on kahden upean seuran välinen kohtaaminen, joten tiedossa on suurella todennäköisyydellä mielenkiintoinen taistelu tärkeistä pisteistä. Sarjataulukossa Färjestad on tällä hetkellä kuudentena ja sitä voidaankin pitää ehdottomasti yllätyksenä. Färjestad on huomattavasti laadukkaampi materiaaliltaan kuin mitä sarjataulukon sijoitus kertoo. Edellisellä kierroksella Färjestad hävisi Skellefteån vieraana peräti 4-0 maalein, mutta toisaalta viisi edellistä kotiottelua ovat varsinaisella peliajalla Färjestadille tuottaneet ainoastaan yhden tappion. Färjestad on oikeastaan tunnettu erittäin hyvin puolustavana joukkueena. Färjestad on varsinkin kotonaan pystynyt pitämään käytännössä joukkueen kuin joukkueen erittäin pienissä maalimäärissä.

Frölunda matkustaa Färjestadin vieraaksi sarjataulukon toiselta sijalta. Runkosarjan mestaruuteen Frölundalla ei kuitenkaan ole minkäänlaisia mahdollisuuksia. Runkosarjan mestaruus tulee menemään Skellefteålle, joten Frölunda voi keskittyä ainoastaan siihen, että vierasjoukkue pystyisi pitämään kakkospaikkansa. Frölunda ei perustasoltaan missään tapauksessa ole Färjestadia laadukkaampi osapuoli. Frölundan suurin vahvuus tähän mennessä on ollut tiivis puolustus. Frölundalle ollaan tehty vain 83 maalia ja sehän on kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus. Viime aikoina Frölundalle kuitenkin kahden hyvän ottelun pelaaminen peräkkäin on ollut työn ja tuskan takana. Tarkemmin sanottuna Frölunda on viime aikoina pelannut vuorotellen voittoja sekä tappioita sisältäneitä kamppailuita. Edellisellä kierroksella Frölunda murskasi Leksandsin 4-0 maalein, mutta varsinaisella peliajalla viisi edellistä ottelua ovat Frölundalle tuottaneet vain kaksi voittoa.

Färjestad lähtee kotonaan tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina, sillä kotijoukkuetta vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa sekä samallahan toisekseen Färjestad on joukkueena ollut juuri Frölundalle erittäin vaikea vastustaja! Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on peräti neljä kertaa mennyt Färjestadin eduksi. Edelliseen viiteen vierailuun Frölunda ei ole varsinaisella peliajalla Färjestadilta saanut voittoakaan, joten siinä mielessä Färjestad on ollut myös kotonaan Frölundalle erittäin inhottava vastustaja. Färjestadin suosikinasemaa nostaa entisestään sekin tieto, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. Färjestad on päässyt loukkaantumisilta karkuun täydellisesti, kun taas Frölundan sairaslistalta löytyy Max Görtz. Frölundalla oli vielä hetki sitten useampikin pelaaja sairaslistalla, joten siinä mielessä pieniä kolhuja vierasjoukkueen pelaajilla varmasti edelleen on. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas