Färsaaret - Saksa 10.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

Murskaako Saksa vieraissakin Färsaaret?

Färsaaret (+3) – Saksa, merkki 2, kerroin 
Färsaaret (+4) – Saksa, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 43,00 | 15,00 | 1,01 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelussa Färsaaret saa vieraakseen vastaan asettuvan Saksan. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan karmeaa seurattavaa Färsaarten puolustuksen osalta. Joukkueiden välinen tasoero on aivan karmeaa luokkaa Saksan eduksi ja Saksa tuleekin ratkaisemaan tämän ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Färsaaret on tähän mennessä seitsemästä ottelustaan kerännyt seitsemän tappiota, maalinteossa Färsaaret on onnistunut ”peräti” kolme kertaa. Omissa verkot ovat heiluneet sitten senkin edestä. Saksan tilanne ottelun alla on hyvä, sillä Saksa tulee voittamaan tämän lohkon. Saksa on kerännyt jo lähes parikymmentä pistettä, joten toisena oleva Ruotsi ei tule enään Saksaa tavoittamaan.

Färsaaret ei tule saamaan näissäkään karsinnoissa pistettäkään, sillä Färsaarten materiaali ei riitä haastamaan yhtäkään joukkuetta tässäkään lohkossa! Färsaarille ainoa sopiva vastustaja olisi Andorra. Färsaaret yrittää tietenkin mahdollisimman kauan pitää Saksan poissa maalintekopaikoilta, mutta ei se tule onnistumaan varttia kauempaa. Saksa tulee viimeistelemään jo avauspuoliskolla maalin tai kaksi ja näin ollen saksalaiset pystyvät aukaisemaan enemmän ja enemmän kotijoukkueen puolustusta.

Saksalle tämä tuskin on vuoden sytyttävimpiä otteluita, mutta Saksa on hoitanut karsinnat niin loistavasti, että tuskin Saksa haluaa lähteä Färsaarille vain pelleilemään. Saksa tulee normaalilla peliesityksellä ratkaisemaan ottelun ensimmäisen parinkymmenen minuutin aikana. Saksa tasoituksella on erinomainen valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas