VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? - "Zlincester" taistelee kärkisijoista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/04/2016
Jaa tämä...

Tshekin jalkapalloliigassa muhii suuri yllätys.

Tshekin jalkapalloliigassa muhii merkittävän kokoinen yllätys, sillä pikkuseura FC Fastav Zlin on vain pisteen päässä kärjestä yhdeksän kierroksen jälkeen. Jotain mestaruusmahdollisuuksista kertoo se, että kerroin vedonlyöntiyhtiöillä mestariksi on 900,00.

FC Fastav Zlin on saanut lempinimen ”Zlincester” siitä, kun pikkuseura on menestynyt realistisiin mahdollisuuksiin nähden poikkeuksellisen vahvasti. Leicester voitti viime kaudella jättiyllättäjänä Englannin Valioliigan mestaruuden.

– Se on mukava vertaus. Leicester on hyvä esimerkki pienelle seuralle, päävalmentaja Bohumil Panik sanoi.

Tshekkiläisseuran pelityyli on samanlainen kuin Leicesterin. Sen peli perustuu hyvin organisoituun puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Panik ihailee esimerkiksi italialaista valmentajalegendaa Giovanni Trapattonia ja Tshekin entistä päävalmentajaa Karel Bruckneria.

Viime kausi oli FC Fastav Zlinille todella vaikea, sillä seura pysyi juuri ja juuri sarjassa. Taloudellisestikaan tilanne ei ole helppo, sillä budjetti on moniin seuroihin verrattuna vaatimaton ja oman kotistadionin katsomoon mahtuu vain 6000 katsojaa. Kaikesta huolimatta yllättäjä on viisi pistettä edellä Sparta Prahaa ja vain pisteen jäljessä kärjessä olevia Mlada Boleslavia ja Viktoria Plzeniä.

– Leicesterin tarina muistuttaa satua. Pidän saduista, valmentaja päätti.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Luka Modric ei pelaa Suomea vastaan
VIDEO: Real Madrid jäi tasapeliin Eibaria vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa