FC Lahdelle hyviä uutisia: Elfsborgin avainpelaajia sivussa tänään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2015
Jaa tämä...
FC Lahti kohtaa tänään illalla Euroopan-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella ruotsalaisen IF Elfsborgin. 
Kauan odotetut Eurooppa-liigan karsintakierroksen ottelut lähtevät vihdoin käyntiin. FC Lahden vastustajana toimiva Elfsborg joutuu torstain otteluun ilman kahta avainpelaajaansa.
Borås Tidningin mukaan toppari Sebastian Holmén ja laituri Arber Zeneli eivät matkusta lainkaan Suomeen, sillä kyseinen kaksikko oli tiistai-iltana voittamassa alle 21-vuotiaiden EM-kultaa Ruotsin joukkueessa.

Elfsborgin managerin Magnus Haglundin mukaan pelaajilla on nyt lupa juhlia ainutlaatuista tapahtumaa.

Varsinkin Holménin poissaolo on keltamustille kova takaisku, sillä hän on muodostanut yhdessä kokeneen Anders Svenssonin kanssa tiiviin toppariparin. Elfsborg on päästänyt Ruotsin pääsarjassa kolmanneksi vähiten maaleja alkukauden aikana.

Todennäköisesti Svenssonin toppariparina pelaa toinen konkari Jon Jönsson, joka on kärsinyt paljon loukkaantumisista. Jönsson pelasi hiljattain topparina Elfsborgin harjoitusottelussa toista ruotsalaisseuraa, Halmstadia vastaan.

Svensson pelasi vielä viime kaudella keskikentän keskustassa, mutta tälle kaudelle pian 39 vuotta täyttävä seuralegenda on pudonnut pykälän alemmaksi toppariksi.

Zenelin ollessa sivussa Elfsborgin laidoilla pelaavat Simon Hedlund ja Simon Lundevall. Kaksikko on pelannut jo aiemmin paljon laidoilla Zenelin ohella.

Jokaisen suomalaisjoukkueen eurovierasottelut Unibetiltä

FC Lahden ja Elfsborgin ottelu käynnistyy tänään kello 19.00.

Muistathan, että Unibet näyttää jokaisen suomalaisjoukkueen eurovierasottelun ilmaiseksi sivuillaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä olemassa, siirry Unibetille rekisteröitymään.

[interaction id=”5593badf8ea2c61b044acc58″]

Lähde: Iltasanomat
unibet