VIDEO: Fernando Torres oli palaamassa Espanjan maajoukkueeseen - raju tälli peruutti paluun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaista ei nähdä lähiaikoina maan väreissä.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Atletico Madridin vahvuudessa pelaava Fernando Torres olisi AS:n mukaan päässyt terveenä ollessaan takaisin maajoukkueeseen ensi viikolla, kun maajoukkuetauon käynnistyessä Espanja tulee pelaamaan Israelia ja Ranskaa vastaan.

Lähteen mukaan maajoukkueen päävalmentajana toimiva Julen Lopetegui olisi jo ehtinyt nimeämään Torresin mukaan, mutta espanjalaisen valitettava loukkaantuminen johti siihen, että valmennusjohto ei voinutkaan ottaa kokenutta hyökkääjää mukaan.

Viime keväänä useat odottivat varmasti, että Torres olisi päässyt mukaan EM-joukkueeseen, mutta Vicente del Bosque ei halunnut ottaa häntä mukaan. Päätös ei ollut välttämättä onnistunut, sillä Espanjan urakka päättyi suureen pettymykseen ja pannukakkuun.

Torres teki paluun tositoimiin sunnuntaina, kun Atletico Madrid nappasi voiton Sevillaa vastaan. Espanjalainen pääsi kentälle noin tunnin kohdalla, kun Kevin Gameiro teki hänelle tilaa. Ennen kuluvan kierroksen päättymistä madridilaiset ovat sarjataulukossa neljäntenä.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: Jesse Lingardilta Valioliigassa mahtava maali

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa