David Ferrer - Jo-Wilfried Tsonga 7.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/05/2013
Jaa tämä...

Kotiyleisön suursuosikki haastamaan David Ferreriä.

David Ferrer – Jo-Wilfried Tsonga, merkki yli 39,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,65 | 2,20 

Roland Garrosilla pelataan välieriä, Espanjan David Ferrer kohtaa Ranskan Jo-Wilfried Tsongan. Puolivälierissähän David Ferrer murskasi Espanjan Tommy Robredon kolmessa erässä, mutta myös Jo-Wilfried Tsonga teki aivan saman sveitsiläistä Roger Federeriä vastaan. Molemmat pelaajat ovat olleet tässä turnauksessa huippuiskussa ja nyt tiedossa onkin erittäin pitkä sekä tasainen kohtaaminen! David Ferrer on ehdottomasti massalla parhaimmillaan, mutta hyvin tasaiset lähtökohdat ovat muuten tähän otteluun.

Sitä ei voi vain hehkuttaa liikaa, että kumpikaan pelaaja ei ole turnauksessa hävinnyt vielä erääkään ja se kertoo vain siitä, että pelaajien itseluottamukset ovat korkealla. Etukäteen ajateltuna David Ferrerille kaavio sopi puolivälierässä selkeästi Jo-Wilfried Tsongaa paremmin, sillä moni ei varmasti kuvitellut sitä, että ranskalainen voisi tosissaan yllättää Roger Federerin. Ensimmäisessä erässähän Tsonga oli kyseisessä ottelussa suurissa ongelmissa, mutta selvitti lopulta homman edukseen.

Pitkiä palloralleja, tiebreakeja ja vielä kerran lisää pitkiä palloralleja – niitä on tässä ottelussa aivan varmuudella tiedossa! Ottelun voittajaa on aivan mahdotonta lähteä ennustamaan, mahdollisesti jopa potentiaalinen viisieräinen kohtaaminen saattaa olla tiedossa. Joka tapauksessa voittajalle tiedossa on upea sunnuntai -iltapäivä keskuskentällä.

Veikkaussivut | Tuomas