VIDEO: Manny Pacquiao kaavailee paluuta kehään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Legendaarinen nyrkkeilijä Manny Pacquiao suunnittelee paluuta kehään. Paluu on tarkoitus tehdä alkuvuodesta 2016.

Hallitseva WBO-liiton nyrkkeilyn välisarjan maailmanmestari Manny ”Pac-Man” Pacquiao suunnittelee paluuta takaisin nyrkkeilyareenoiden kirkkaisiin valoihin. Asia tuli ilmi kun nyrkkeilypromoottori Bob Arum kertoi asiasta ESPN-toimituksen haastattelussa. 36-vuotiaan Filippiiniläisen nyrkkeilyikonin olisi tarkoitus vetää hanskat käteen heti alkuvuodesta 2016, mikäli hän kuntoutuu aikataulussa keväällä tehdystä leikkauksestaan.

Ammattilaisurallaan 38 kertaa vastustajansa tyrmännyt Pacquiao joutui olkapääleikkaukseen toukokuussa hävittyään Floyd Mayweather Jr:lle ottelussa jonka piti olla vuosisadan ottelu, mutta mikä ei kuitenkaan jättänyt mitään muisteltavaa jälkipolville. Perinteinen toipumisaika Pacquiaolle tehdyssä leikkauksessa on 9 – 12kk, joten paranemisprosessi on aikataulussa, ellei jopa hieman edellä ennustetta.

Manny Pacquiao valittiin vuonna 2010 Filippiinien kongressiin, ja mies aikookin ensi toukokuussa järjestettävissä vaaleissa pyrkiä Filippiinien senaattiin. Tästä syystä miehellä on kova halu päästä kehään heti tammi-helmikuussa, jotta vaalikiertue ei häiritse miehen treenaamista. Lisäksi maukas tyrmäysvoitto vaalien alla toisi varmasti melkoisen lisäboostiin kampanjointiin! Promoottori Arumin mukaan ottelupaikkaa ei ole vielä valittu, mutta hyvin todennäköisesti se tulee olemaan Yhdysvalloissa. ”Las Vegas on houkutteleva vaihtoehto, meitä kohtaan on siellä paljon kiinnostusta” –totesi Arum ESPN:lle.

Alla vielä arvovaltaisen HBO:n tekemä 10 minuutin kooste Manny Pacquiao uran parhaista iskuista ja tyrmäyksistä. Video on tehty viime keväänä aivan Mayweather – Pacquiao ottelun alla. Miehen meno on ollut sen verran vakuuttavan näköistä jo vuosia, että eiköhän WBO-liiton vyö mene miehen mukana aina Filippiinien senaatinhuoneeseen asti.

Lue myös: 

VIDEO: Suomalaislegenda Hall of Fameen!

KUVA: Kuinka vaikeaa on kirjoittaa Gretzky?

Tsekkaa myös Veikkaushuoneen tarjous: Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!